Головна Новини Зірки персона Суддя «МастерШеф» розповіла про втрату дитини під час пологів
commentss НОВИНИ Всі новини

Суддя «МастерШеф» розповіла про втрату дитини під час пологів

Єлизавета втратила дитину через помилку лікарів

23 лютого 2021, 16:20 comments2160
Поділіться публікацією:








Переможниця кулінарного шоу, а згодом — суддя "МастерШеф" Єлизавета Глінська вперше розповіла про особисту трагедію, яку пережила у 25-річному віці.

Суддя «МастерШеф» розповіла про втрату дитини під час пологів

Єлизавета Глинська (фото з відкритих джерел)

У програмі "Життя відомих людей" Єлизавета зізналася, що через медичну помилку під час пологів втратила малюка. Як виявилося, дівчині давали таблетки, щоб викликати пологи й не одну, як було необхідно, а цілих три.

За словами кондитера, трагедія сталася, бо жінка, яка працює в пологовому будинку, хотіла, щоб Ліза швидше народила, їй потрібно було здати зміну й отримати за неї гроші. Через недбалість лікарів у знаменитості відкрилася внутрішня кровотеча, вона рвала кров'ю під час переймів.

Глінська розповідає, що її напівмертву довели до родового процесу і дитину діставали щипцями, у неї була задуха пуповиною і нічого не можна було зробити. Після цієї жахливої ночі лікарі так і не змогли пояснити Єлизаветі, що сталося і головне — чому.

Переможниця "МастерШеф" зізналася, що після цієї трагедії вона віддалилася від чоловіка, закрилася в собі й не хотіла жити. За її словами, таке горе неможливо прийняти, його лише можна закрити новим досвідом і новими емоціями. І в той момент свій рятунок вона знайшла в кулінарії.

Шлюб Єлизавети врятувати не вдалося, з часом вона пішла від чоловіка. Деякий період життя стосунки з чоловіками у кондитера не складалися, але зараз серце Глінської зайняте, і вона щаслива. Як виявилося, Ліза в стосунках з чоловіком, якого знає 20 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що суддя кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, що тричі намагався покінчити життя самогубством.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини