Головна Новини Зірки персона Світ кіно втратив величезний талант: відомий французький актор загинув у результаті нещасного випадку
commentss НОВИНИ Всі новини

Світ кіно втратив величезний талант: відомий французький актор загинув у результаті нещасного випадку

Французький актор Гаспар Ульєль загинув у віці 37 років

20 січня 2022, 11:37
Поділіться публікацією:

Французький актор Гаспар Ульєль, найвідоміший за роллю Ганнібала Лектера у фільмі "Ганнібал: Повстання", помер у віці 37 років після нещасного випадку на лижах на південному сході Франції. Про це повідомляє CNN.

Світ кіно втратив величезний талант: відомий французький актор загинув у результаті нещасного випадку

Гаспар Ульєль - фото з відкритих джерел

"Гаспар Ульєль виріс з кіно, а кіно виросло з ним. Вони шалено кохали один одного. З важким серцем ми переглянемо його найкрасивіші виступи та ловимо його неповторний погляд. Ми втратили французького актора", — написав у середу, 19 січня, прем'єр-міністр Франції Жан Кастекс.

Аварія сталася у вівторок о 16:00 за місцевим часом (10:00 за східним часом) на гірськолижному курорті Ла-Роз'єр в альпійському департаменті Савойя, йдеться в заяві прокуратури Альбервіль.

Після того, як Ульєль покинув вершину лижної траси, він зіткнувся з іншим лижником, і обидва впали на землю, йдеться у повідомленні. Інший лижник не отримав травм.

Згідно з повідомленням, коли бригада швидкої допомоги прибула на місце події, Улліель нерухомо лежав у снігу без свідомості.

Його доставили на літаку до сусіднього госпітального центру університету Гренобля, де 19 січня вдень оголосили про його смерть.

Розпочато судове розслідування зі слідчими поліції безпеки Альп.

Ульєль отримав визнання за роль французького модельєра Іва Сен-Лорана в біографічному фільмі 2014 року "Сен-Лоран". Він отримав "Сезар" за найкращу чоловічу роль, французький еквівалент "Оскара", у фільмі Ксав’є Долана "Це лише кінець світу".

Його наступна поява на екрані має відбутися в серіалі Marvel Disney+ "Місячний лицар", реліз якого запланований на березень 2022 року.

Французький актор Жан Дюжарден опублікував в Instagram зображення Ульєля з підписом, який читався просто "Гаспар" разом із емодзі з чорним серцем.

А міністр культури Франції Розалін Башелот назвала Ульєля "винятковим актором" у твіті, опублікованому в середу, 19 січня.

"Сьогодні світ кінематографа втратив величезний талант", — писав Башелот. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", історична драма українського режисера здобула нагороду Будапештського кінофестивалю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини