Головна Новини Зірки персона "Тьху-тьху, щоб не наврочити": телеведуча Алла Мазур розповіла про поточну боротьбу з раком
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тьху-тьху, щоб не наврочити": телеведуча Алла Мазур розповіла про поточну боротьбу з раком

Телеведуча каналу 1+1 Алла Мазур зізналася, що краще її рішення - зізнатися у своїй хворобі публічно

12 липня 2020, 18:59 comments2609
Поділіться публікацією:








Телеведуча телеканалу "1+1" Алла Мазур, яка восени минулого року зізналася в тому, що у неї виявили злоякісну пухлину, розповіла, що лікарі дають оптимістичні прогнози, а вона відчуває себе досить добре, щоб продовжувати займатися улюбленою роботою в передачі "ТСН". Про це вона розповіла своїй колезі Каті Осадчій, ведучої "Світське життя".

"Тьху-тьху, щоб не наврочити": телеведуча Алла Мазур розповіла про поточну боротьбу з раком

"Я зараз, Слава Богу, відчуваю себе добре. Останні аналізи показали, що все рухається позитивно. Лікарі кажуть, що прогнози — тьху-тьху, щоб не наврочити, — дуже обнадійливі, я активно повернулася до роботи", - поділилася Алла Мазур.

При цьому телеведуча подякувала всіх своїх глядачів і шанувальників, які протягом останніх місяців підтримували її і вона могла відчувати їх підтримку. Вона назвала найважливішим своїм рішенням — ризикнути і публічно зізнатися у своїй недузі.

"Я радилася з друзями, родиною та колегами, оскільки я телевізійний персонаж і ми разом прийшли до висновку, що це буде корисно для всіх українців. І мушу визнати, що ефект є. Крім того, що для багатьох ця новина стала шоком, багато людей пішли перевіритися, щоб у разі чого виявити свою проблему на ранній стадії", — зазначила Мазур, додавши, що головний результат її вирішення, що люди з аналогічними проблемами більше не повинні ховати голову в пісок.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські знаменитості відреагували на визнання Алли Мазур в тому, що вона хвора на онкологію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини