Головна Новини Зірки персона Таксує у Києві та звинувачує усіх людей у війні: що робить соліст колись популярного гурту "Ненсі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Таксує у Києві та звинувачує усіх людей у війні: що робить соліст колись популярного гурту "Ненсі"

Анатолій Бондаренко вважає, що не можна у війні звинувачувати тільки Путіна

15 квітня 2024, 22:50 comments2740
Поділіться публікацією:

В 90-х дуже популярною  була  група "Ненсі", а пісні "Дим сигарет с ментолом", "Дівчина мрії" та інші звучали буквально  повсюди.  Тому соліст групи  Анатолій Бондаренко  мав шалену популярність і впізнаваність в  той час. Проте  останнім часом про нього  не було ніякої інформації. Так би він і жив собі спокійно, коли б не розповів  про своє минуле попутниці, пише "УНІАН"

Таксує у Києві та звинувачує усіх людей у війні: що робить соліст колись популярного гурту "Ненсі"

Анатолій Бондаренко (фото з відкритих джерел)

Зокрема, користувачка соцмережі Х Катерина Жемчужникова написала, що недавно сіла в таксі, водій  якого був  Бондаренко. Він так само продовжує  говорити російською мовою і не звинувачує  російського президента  Володимира Путіна в розпочатій в Україні війні.

"Мене щойно на таксі додому підвозив чоловік, який, як виявилося, музикант відомого в 90-ті по всьому пострадянському простору гурту з Донеччини. Я думала, він дещо перебільшує, а коли зайшла додому і погуглила, то трохи прифігіла", — пише дівчина.

З цієї причини  шанувальники колись популярної  групи відразу активізувались в соціальних мережах і почали питати в Бондаренка, що він думає про війну. Чіткої відповіді від співака так і не почули.

Він  сказав, що проти насильства і воєн, а винні в їхньому розв'язанні люди, але імені Путіна він не озвучив.

"Я не проти кого, а проти чого! Я проти насильства і воєн. Я за творення і процвітання цивілізації! За любов! Хто винен у цій та інших війнах? Винні люди! Ті, хто створює комфортні умови політикам і делегує їм свої повноваження робити це. Тож звинувачувати одних президентів і лідерів не варто. Без схвалення, підтримки та участі людей, війни не починають", — написав Бондаренко.

Відомо, що гурт "Ненсі" досі їздить на гастролі. Вони виступають і в Україні, і за кордоном.  Але про благодійні концерти не згадується.

Таксує у Києві та звинувачує усіх людей у війні: що робить соліст колись популярного гурту ”Ненсі” - фото 2



Таксує у Києві та звинувачує усіх людей у війні: що робить соліст колись популярного гурту ”Ненсі” - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Вайкуле розповіла, куди зник Леонтьєв та чому він мовчить про війну в Україні

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини