Головна Новини Зірки персона «Танцюючий мільйонер» Джанлука Ваккі вперше став батьком - у чоловіка народилася донька
commentss НОВИНИ Всі новини

«Танцюючий мільйонер» Джанлука Ваккі вперше став батьком - у чоловіка народилася донька

Новоспеченому батькові виповнилося 53 роки

28 жовтня 2020, 00:06
Поділіться публікацією:

Зірка Instagram, а за сумісництвом мільйонер і ловелас італієць Джанлука Ваккі, який отримав прізвисько "танцюючий мільйонер", став батьком чарівної дівчинки. Про це повідомляє сам Джанука на своїй сторінці в соцмережі.

«Танцюючий мільйонер» Джанлука Ваккі вперше став батьком - у чоловіка народилася донька

Матір'ю новонародженої Блу Іерусалема стала 25-річна модель Шерон Фонсека. За деякий час до появи малятка пара зняла відео з апартаментів в пологовому будинку. На ньому майбутні батьки виконують танець в очікуванні спадкоємиці. Ваккі прокоментував запис, сказавши, що таким чином вони намагалися допомогти доньці швидше з'явитися, але дівчинка, схоже, не поспішала.


53-річний Джанлука завів свій блог в соцмережі у 2016 році. Аккаунт набрав 18 мільйонів підписників, після того, як чоловік почав публікувати в ньому танці з красунями або соло на власній яхті.


Відомо, що Джанука Ваккі за освітою економіст. Він займає пост глави автомобільної компанії SEA Societa Europea Autocaravan SpA, а також входить до наглядової ради сімейної компанії Fin Vacchi Finanziaria Vacchi, яка займається виробництвом різноманітного пакувального матеріалу. Стан італійця оцінюється майже в 400 мільйонів доларів. Джанука відомий, як плейбой і любитель розкоші. З матір'ю своєї першої дитини він познайомився три роки тому.

Раніше "Коментарі" писали про те, що названі речі, які варто відпустити кожній людині, щоб стати щасливіше.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини