Головна Новини Зірки персона Текіла від Кендалл Дженнер: модель запускає новий бізнес
commentss НОВИНИ Всі новини

Текіла від Кендалл Дженнер: модель запускає новий бізнес

Кендалл Дженнер працювала над проектом 4 роки

17 лютого 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

Відома супермодель Кендалл Дженнер вирішила розширити лайфстайл-імперію своєї сім'ї й оголосила про запуск власного бренду текіли. Це буде перший самостійний бізнес 25-річної красуні.

Текіла від Кендалл Дженнер: модель запускає новий бізнес

Кендалл Дженнер (фото з відкритих джерел)

У своєму Instagram-акаунті модель розповіла про запуск власної торгової марки текіли під назвою 818. За словами зірки, над цим проектом вона працювала цілих чотири роки й зараз в асортименті бренду вже представлені три види напою: "Blanco Tequila", "Reposado Tequila" і "Añejo Tequila".

Виробляють продукт в мексиканському штаті Халіско і дітище Кендалл вже навіть встигли оцінити на конкурсі World Tequila Awards. Там вона отримала нагороду за кращу текілу, витриману від 2 до 11 місяців в дерев'яних бочках.

"Після сотні сліпих дегустацій, поїздок на завод, анонімних змагань з дегустації, думаю, ми нарешті готові", — написала Кендалл.

Виявилося, що модель вже кілька разів натякала на запуск новинки у своїх публікаціях. Ще кілька тижнів тому вона поділилася в соціальній мережі Instagram фотографіями з відпочинку, на яких можна помітити пляшку 818.

Коли ж нова текіла від супермоделі надійде в продаж, поки невідомо, але за словами Кендалл Дженнер, це станеться вже зовсім скоро.

Нагадаємо, що відома модель, зірка фільму "Валеріан і місто тисячі планет" Кара Делевінь разом з рідними сестрами заснувала винний бренд під назвою Della-Vite.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярний репер і продюсер Snoop Dogg зайнявся виробництвом власного джина під назвою Indoggo. Вартість пляшки становить 30 доларів (0, 75 л).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини