Головна Новини Зірки персона Телеведуча «1+1» потрапила в ДТП: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеведуча «1+1» потрапила в ДТП: що відомо (ВІДЕО)

Соломія Вітвіцька разом із подругою була госпіталізована в лікарню

15 липня 2021, 11:23 comments1080
Поділіться публікацією:

Багато українських телеглядачів зараз стурбовані ситуацією, що склалася з ведучою телеканалу "1+1" Соломія Вітвіцька. Пізно ввечері 14 липня на одній зі столичних вулиць журналістка разом із подругою потрапила в автоаварію, про що інформує служба "ТСН".

Телеведуча «1+1» потрапила в ДТП: що відомо (ВІДЕО)

Ведуча Соломія Вітвіцька потрапила у ДТП і отримала травму голови. Фото із відкритих джерел

Місцем ДТП стала Рибальська Набережна. Учасниками зіткнення стали мікроавтобус, на задньому сидінні якого і перебувала Вітвіцька, а також вантажівка.

Як повідомляється в місцевих Telegram-каналах, очевидці (а також самі водії) стверджують, що причиною дорожньо-транспортної пригоди став кур'єр служби доставки. Пересуваючись, як зазвичай, на скутері, він начебто підрізав вантажівку, котра їхала вулицею. Це створило перешкоди на дорозі, котрі відволікли водійку мікроавтобуса (подругу Соломії Вітвіцької, до слова), через що вона і влетіла у вантажівку.

Слід зазначити, що сама телеведуча відбулася лише легким ударом голови, хоча і пройшла в лікарні МРТ. Її подруга постраждала серйозніше — у неї зламана нога. Про травми водія вантажівки не повідомляється.

Кур'єр хоч і заперечує свою провину, але все ж був затриманий. Зараз в ситуації розбираються поліцейські.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що не так давно у Львові сталося ДТП за участю одного з народних депутатів. Правоохоронці поінформували, що політик нібито перебував під дією наркотичних речовин. Однак трохи пізніше сам нардеп приніс документи, що підтверджують зворотне. Що відомо про ситуацію на цей момент, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про подробиці страшної транспортної аварії, що сталася в Київській області. Відзначимо лише, що в легковому авто, який перекинувся на дах, перебувало 13 пасажирів. Детальніше про їхню долю — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdfgfdsadfg

17 липня 2021, 17:32

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html


Новини