Головна Новини Зірки персона Телеведуча Алла Мазур вперше показала себе без перуки
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеведуча Алла Мазур вперше показала себе без перуки

Сьогодні, Алла Мазур святкує своє 55-річчя

16 вересня 2020, 14:15 comments1228
Поділіться публікацією:

Телеведуча Алла Мазур вперше показала себе без перуки

Алла Мазур | https://www.instagram.com/allamazurofficial/

Українська телеведуча Алла Мазур, яка восени минулого року шокувала новиною про те, що у неї діагностували онкологічне захворювання, вперше знялася для глянцю без перуки та розповіла про те, як подолала страшну недугу. Фотографії нового образу вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Алла Мазур стала головною героїнею журналу Marie Claire і сьогодні, 16 вересня, в день свого 55-річчя, написала в соціальній мережі мотиваційний пост і показала кілька обкладинок модного глянцю.

"Привіт, мій новий рік! Я жива — і це велике досягнення минулого року. Постояла подумки на краю — і отримала ще більше внутрішньої свободи. Побачила себе нову — і відчула, що цією свободою можна поділитися, і підтримати інших ", — розповіла телеведуча.

Алла Мазур звернулася до людей, які зіткнулися з онкологією, і сказала, що шанс на одужання є, головне — вчасно звернутися до лікаря і почати лікування.

Також вона подякувала всім за підтримку, яку відчувала в найскладніший період свого життя. Алла вперше знялася для журналу без перуки, щоб продемонструвати, що не потрібно боятися візуальних наслідків цієї недуги, найважливіше — очистити організм, а волосся відросте.

Знаменитість постала з короткою стрижкою і волоссям сріблястого кольору. Свій стильний образ вона підкреслила насиченим мейк-апом і ніжним вбранням.

Телеведуча Алла Мазур вперше показала себе без перуки - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка серіалу "Беверлі-Хіллз" бореться з раком четвертої стадії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини