Головна Новини Зірки персона Телеведуча з Росії розповіла, що їй у Львові запропонували "відро кокаїну"
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеведуча з Росії розповіла, що їй у Львові запропонували "відро кокаїну"

Дана Борисова, яка зізналася у своїй наркозалежності, згадала про роботу з Володимиром Зеленським в ті часи, коли він ще був шоуменом

9 березня 2023, 23:10 comments2856
Поділіться публікацією:

Телеведуча з Росії Дана Борисова, яка теж є прихильницею путінської політики, згадала,  як  майже двадцять років  працювала у Львові. Саме під час  новорічної ночі відбувся її виступ  на святі, за який  їй заплатили  7 тисяч доларів.

Телеведуча з Росії розповіла, що їй у Львові запропонували "відро кокаїну"

Дана Борисова (фото з відкритих джерел)

З Борисовою  під час новорічної ночі було задіяно  чимало зіркових  українських виконавців,  також тут виступав Володимир Зеленський і його команда. 

 Розповідаючи про свій львівський  виступ, російська ведуча зазначила, що  там до неї звернулись з пропозицією нібито  спробувати заборонені речовини, повідомляють російські медіа.  

"У 2005 році мене запросили попрацювати Снігуронькою на дорогий новорічний корпоратив в шикарному заміському готелі Львова, де серед 70 гостей і артистів був присутній артист Володимир Зеленський. Тоді я була ще невинно чистою в плані наркотиків. Я навіть не знала, що кокаїн називається "білим снігом"... Один з його людей, ведучий вечора звернувся до мене: "А чи не бажаєте ви "білого снігу"? Я, як дура, на нього втупилася, подумала, він пропонує на вулицю вийти, в сніжки пограти, чесне слово. І тоді вони мене підводять до ялинки, під якою я побачила звичайне відро на 5-6 літрів, воно було повністю наповнене білим порошком", — розповіла  Борисова. 

При цьому,  російські  пропагандисти тепер активно поширюють наратив про те, що український глава держави  нібито зловживає забороненими речовинами. Це озвучують з тою метою, щоби  дискредитувати  президента України.

Важливо, що зіркова телеведуча сама не один раз  лікувалась в профільних клініках, рятуючись  від наркотичної залежності. Борисова сама заявляла,  що повністю "очистилася", але не всі шанувальники  вірять її словам.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українка на відпочинку кинула тарілку у російську телеведучу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини