Головна Новини Зірки персона "Ти незрівнянний": Пеле зворушливо попрощався з Марадоною
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ти незрівнянний": Пеле зворушливо попрощався з Марадоною

Бразилець зізнався колезі в любові, сказавши, що він був справжнім генієм

3 грудня 2020, 19:02
Поділіться публікацією:

Легендарний гравець, триразовий чемпіон світу з футболу Пеле написав зворушливе звернення до свого друга Дієго Марадони, якого не стало 25 листопада.

"Ти незрівнянний": Пеле зворушливо попрощався з Марадоною

Марадона и Пеле. Фото: eurosport.ru

На своїй сторінці в соціальних мережах знаменитість розмістив серію знімків з Марадоною, підписавши їх теплими і щирими словами. Бразилець не побоявся зізнатися своєму колезі і близького другу в любові, додавши, що він був справжнім генієм, а не просто футболістом. І завжди для нього таким і залишиться.

"Світ зараз був би набагато краще, якби ми менше порівнювали, а більше захоплювалися один одним. Тому хочу сказати, що ти незрівнянний. Твій шлях відрізнявся чесністю", — написав Пеле під серією спільних фотографій з Дієго.

Всесвітньо відомого футболіста не стало через гострий набряк легенів, який був викликаний серцевою недостатністю. Вранці під час сніданку Марадона сказав, що відчуває себе не зовсім добре — це були останні слова легенди.

Влада Аргентини запідозрила в недбалості медсестру, яка в той день чергувала в його будинку. Також відомо, що вона не розбудила Дієго згідно його режиму, порушивши інструкцію.

Марадона став популярним, коли грав за "Барселону", "Наполі" і "Ньюеллс Олд Бойз". У складі збірної Аргентини він став чемпіоном світу в 1986 році. Його називають найкращим футболістом 20 століття.

Як повідомляло видання "Коментарі", розкрита реальна причина смерті Марадони. В аргентинських ЗМІ озвучили реальну причину смерті Марадони: серце екс-футболіста зупинилося через гострий набряк легенів. Його спровокувала хронічна серцева недостатність. За результатом проведеної аутопсії, фахівці виявили дилатаційну кардіоміопатію — патологію, що викликає збільшення камер серця. Медичні працівники зазначили, що серце Марадони було більше норми в два рази.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини