Головна Новини Зірки персона "Ти зі мною, а я без тебе, тату": Маша Єфросиніна показала покійного батька на архівних фото
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ти зі мною, а я без тебе, тату": Маша Єфросиніна показала покійного батька на архівних фото

Сьогодні він би міг відзначати день народження

1 жовтня 2020, 17:15 comments1115
Поділіться публікацією:

Українська телеведуча виклала на своїй сторінці в соціальних мережах сімейні фото з татом, якого не стало в 2000 році. 1 жовтня чоловік міг би відзначати свій день народження, тому Маша таким чином вирішила привітати батька і написала теплі слова на його адресу. Про це пише видання apostrophe.

"Ти зі мною, а я без тебе, тату": Маша Єфросиніна показала покійного батька на архівних фото

Маша Єфросиніна. Фото: rbc

На знімках можна побачити зовсім ще юну знаменитість в колі всієї родини: мама, тато і сестра Ліза. Видно, що вони щасливі на цих фото, адже всі щиро посміхаються.

Про батька Ефросініної досить мало інформації в інтернеті. Відомо, що чоловік працював інженером-будівельником в Керчі, а останні роки свого життя він боровся з важкою хворобою.

Сама Маша поділилася, що за тиждень до смерті тата до неї підійшла циганка і передбачила його смерть. Тоді вона відігнала ворожку від себе, не повіривши почутим словам. На жаль, її передбачення здійснилося. Також Єфросиніна додала, що якби зустріла ту циганку зараз, то точно б її впізнала.

Для знаменитості батько завжди був гідним прикладом і сильною людиною. Вона згадує про нього, як про видатну особистість, у якої був багатий внутрішній світ.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "Ох, ракета": Маша Єфросиніна в мереживній сукні захопила соцмережі танцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини