Головна Новини Зірки персона Тіло було без одягу: у Росії відомого актора знайшли мертвим
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіло було без одягу: у Росії відомого актора знайшли мертвим

Актора Олексія Гериловича знайшли мертвим у квартирі

13 січня 2022, 00:20 comments1174
Поділіться публікацією:

В Росії за нез’ясованих обставин загинув відомий російський актор Олексій Герилович.   Він лежав мертвим в своєму помешканні, на кухні. Зокрема, покійний лежав на підлозі оголений, пише УНІАН.

Тіло було без одягу: у Росії відомого актора знайшли мертвим

Олексій Герилович (фото з відкритих джерел)

 На місце НП виїхали російські правоохоронці. Оглянувши загиблого, вони заявили, що слідів насильницької смерті  чи якихось інших ушкоджень на покійному Гериловичу не виявлено. Але на цей час нез’ясованою залишається причина його раптової смерті.

 Разом з тим, під тілом відомого російського артиста був знайдений пакет з медичними препаратами. Можливо, якісь з них Олексій Герилович  вживав і вони спровокували раптову смерть. На ці та інші нез’ясовані версії дадуть відповіді представники слідства, після закінчення відповідних експертиз.

 Важливо, що зірці популярних російських серіалів на момент смерті виповнилось 48 років. Багато глядачі запам’ятали його за ролями у багатьох відомих телесеріалах, як "Глухар", "Домашній арешт", "Інтерни", "Карпов". 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що росіянина зі списку Forbes знайшли мертвимБізнесмена та техніка Ігоря Коропова, імовірно, знайшли на дні Чорного моря. Засновника онлайн-університету Skillbox Ігоря Коропова, який входив до списку найбільш перспективних молодих російських підприємців за версією Forbes, знайшли після довгих пошуків. Тіло знайдене в районі Імеретинській низовини, його відправили на упізнання. Ігоря тривалий час шукали рідні, друзі, волонтери та рятувальники у Сочі. Саме там бізнесмен востаннє перебував на відпочинку. Він був одним із наймолодших бізнесменів у Росії.

 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини