Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль несподівано скасувала всі концерти
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль несподівано скасувала всі концерти

Точну причину, за якої їй довелося прийняти таке рішення, співачка не назвала

19 березня 2021, 09:09
Поділіться публікацією:

Популярна українська співачка Тіна Кароль засмутила своїх шанувальників звісткою. Виконавиця заявила про скасування всіх своїх концертів. Про це повідомляє ТСН.ua.

Тіна Кароль несподівано скасувала всі концерти

Тіна Кароль несподівано скасувала всі концерти - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що в Instagram-stories Тіна Кароль поділилася інформацією про те, що змушена скасувати свої виступи з незалежних від неї причин:

"Сильно дякую шанувальників і всім, хто очікував концертів. В незалежній від мене ситуації вони не відбудуться. Всі будьте здорові! Мої Свої", — написала українська співачка.

Точну причину, за якої їй довелося скасувати концерти, Тіна Кароль не назвала.

Тіна Кароль несподівано скасувала всі концерти - фото 2

Нагадаємо, що народний обранець Олексій Гончаренко подав депутатський запит до Служби безпеки з проханням розглянути заборону на в'їзд на територію країни популярному російському реп-виконавцю Басті. Повідомляється, що у репера заплановано два концерти в Києві, які анонсовані на 25 і 26 червня. Відомо, що у 2017 році його внесли до списку осіб, які є загрозою для національної безпеки країни. Так сталося, тому що репер незаконно приїжджав до окупованого Криму. Заборона перестала діяти тільки 16 вересня цього року, коли закінчився її термін. Але Баста досі не може зрозуміти, чому це сталося, адже він завжди вважав себе українцем.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що 25-річна відома українська артистка Jerry Heil зізналася шанувальникам, що втратила голос і пояснила, чому так сталося. На своїй сторінці в Instagram знаменитість розповіла про те, що через проблеми з ментальним самопочуттям втратила голос, хоча фізично абсолютно здорова.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини