Тіна Кароль показала стильний образ за 48 тисяч гривень (ФОТО)

Українська виконавиця Тіна Кароль похвалилася стрункою фігурою у новій мінісукні за 48 тисяч гривень

Популярна артистка Тіна Кароль завжди виглядає стильно, модно та елегантно. Нещодавно вона блиснула новим образом, підкресливши свою струнку талію і ноги.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька кадрів, на яких позує в мінісукні від французького бренду Balmain. Наряд оливкового кольору з американською проймою, прикрашений білими смужками й золотими ґудзик, ідеально підкреслив вигини тіла української виконавиці.

Вартість такої сукні, згідно з інформацією, наданою на офіційному сайті бренду, стартує від 1590 євро (понад 48 тисяч гривень). Свій стильний образ Тіна Кароль доповнила гарним укладанням, туфлями-човниками червоного кольору і легким макіяжем.

"Прекрасний образ", "Міс розкішна посмішка", "Шикарна", "Неймовірна", "Сукня просто вау!", "Тіна, ви прекрасні", "Яка ж промениста і мила", "Така гарна посмішка у вас", - пишуть фоловери в коментарях до публікації, яка набрала вже понад 80 тисяч лайків.

Нагадаємо, відома співачка Тіна Кароль виступила на концерті "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" в сітчастому костюмі від дизайнера David Koma, вартістю понад 100 тисяч гривень. Свій образ вона доповнила туфлями-човниками й прикрасами від Nomis.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на одному з фан-акаунтів співачки Тіни Кароль з'явилася її архівна фотографія, де артистці 14 років.

Читайте також, що популярна виконавиця Надія Дорофєєва прогулялася Києвом у новому костюмі від грузинського дизайнера David Koma, похвалившись своїми стрункими ногами. Загалом зелений костюм обійшовся зірці у 21 400 гривень.