Головна Новини Зірки персона Рідкісне фото: як Тіна Кароль виглядала в 14 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Рідкісне фото: як Тіна Кароль виглядала в 14 років

У мережі опублікували рідкісний кадр, на якому зображена українська артистка Тіна Кароль в 14-річному віці

22 серпня 2021, 22:35 comments1267
Поділіться публікацією:

Відома українська виконавиця Тіна Кароль рідко виставляє у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram архівні фотографії. Але недавно на одному з її фан-акаунтів з'явився кадр, на якому зірка зображена в 14-річному віці.

Рідкісне фото: як Тіна Кароль виглядала в 14 років

Тіна Кароль (Фото: facebook.com/tina.karol)

Знімок був зроблений в 1999 році на фестивалі "Чорноморські ігри", коли Тіна Кароль тільки починала свій творчий шлях. Тоді вона посіла третє місце. На фотографії майбутня знаменитість позує в компанії інших молодих талановитих підлітків. На Тіні Кароль чорна сукня з тонкими бретельками, її волосся зібране в пучок, а шию прикрашає масивний чорний ланцюжок.

Рідкісне фото: як Тіна Кароль виглядала в 14 років - фото 2

(фото: instagram.com/_fantina)

Раніше виконавиця коментувала свій виступ на "Чорноморських іграх" адже, на її думку, саме з цього заходу і почалася її музична кар'єра. Тоді Тіна засмутилася, що посіла третє місце, але мама її підбадьорювала і не дозволила опустити руки.

Зараз Кароль — одна з найуспішніших українських співачок. Вона стала кращою виконавицею країни 2014 року, 2015 і 2018 року по версії YUNA і кращою виконавицею України 2015 і 2017 року за версією M1 Music Awards.

Також в цьому році Тіна Кароль стала хедлайнером перших двох днів музичного фестивалю Atlas Weekend, влаштувавши на сцені ефектне шоу.

Нагадаємо, в липні 2021 року Тіна Кароль представила спокусливий кліп на пісню "Красиво", зачарувавши глядачів сексуальним танцем.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна українська артистка Тіна Кароль виступила на концерті "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" в костюмі від британського дизайнера, вартістю понад 100 тисяч гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини