Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль зачарувала костюмом за 100 тисяч гривень (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль зачарувала костюмом за 100 тисяч гривень (ФОТО)

Українська виконавиця Тіна Кароль здивувала шанувальників новим вбранням вартістю понад 100 тисяч гривень

26 липня 2021, 09:25 comments2575
Поділіться публікацією:

36-річна українська артистка Тіна Кароль має вишуканий смак і часто підкреслює свою фігуру розкішними вбраннями. Нещодавно знаменитість вийшла на сцену у гарному костюмі від британського дизайнера вартістю понад 100 тисяч гривень.

Тіна Кароль зачарувала костюмом за 100 тисяч гривень (ФОТО)

Тіна Кароль / Фото: @tina_karol

Тіна Кароль стала гостею концерту "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою". Для заходу она обрала білий сітчастий костюм від дизайнера David Koma, який складається з напівпрозорої сорочки, всипаної кристалами, та широких штанів. Такий look коштує понад 100 тисяч гривень. Фотографії з виступу можна знайти на фан-акаунтах співачки в Instagram.

Артистка доповнила свій образ туфлями-човниками білого кольору на високих підборах і прикрасами від бренду Nomis. Волосся Тіна Кароль зібрала у високий пучок, а на обличчі зробила легкий макіяж з коричневою помадою на губах.

Відомо, що українська співачка неодноразово з'являлася у вбранні від відомого британського дизайнера. Прихильницями його одягу є такі світові знаменитості, як Дуа Ліпа та Дженніфер Лопес.

Тіна Кароль зачарувала костюмом за 100 тисяч гривень (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, популярна співачка Тіна Кароль зачарувала мережу фотографією, на якій позує в шикарній довгій сукні червоного кольору з розрізом до стегон від французького дизайнера Alexandre Vauthier. Її вартість становить понад 200 тисяч гривень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська виконавиця Тіна Кароль підкорила шанувальників новим шикарним образом. Співачка була ведучою програми "Ліпсінк Батл", для зйомок якої і обрала яскраво-блакитну сукню з провокаційними прозорими вставками під грудьми й на стегнах. Наряд із відвертим декольте, який Тіна придбала за 1350 доларів (понад 37 тисяч гривень), ідеально підкреслив її фігуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини