Тіна Кароль виступить на святі в Запорізькій області: названа вартість концерту співачки

Виступ обійдеться Мелітополю в 388 тисяч гривень

Популярна українська співачка Тіна Кароль збирається виступити на Дні міста Мелітополя, що в Запорізькій області. Святковий концерт відбудеться 25 вересня. На сайті електронних закупівель Prozorro з'явилася інформація про вартість виступу артистки, передає УНІАН.

Повідомляється, що виступ зірки, на заході, приуроченому до Дня міста, обійдеться місцевій владі практично в 400 тисяч гривень. Також наголошується, що ціна концерту вже затверджена.


Видання додає, що така вартість виступу артистки може здатися досить високою. Однак, порівнявши її з новорічним прайсом Тіни Кароль, журналісти називають ціну демократичною. ЗМІ повідомляли, що вартість концерту співачки напередодні новорічних свят ще в 2019 році дорівнювала 20 тисячам євро (близько 600 тисячам гривень).

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, українська співачка Тіна Кароль рідко викладає на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram архівні фотографії. Однак не так давно на одному з її фан-акаунтів з'явився знімок, де знаменитість зображена в 14-річному віці. Знімок був зроблений в 1999 році на фестивалі "Чорноморські ігри", коли Тіна Кароль тільки починала свій творчий шлях.

Також в матеріалі порталу повідомлялося, що Тіні Кароль знайшли заміну на популярному телевізійному танцювальному шоу. У неділю, 5 вересня, відбулася прем'єра п'ятого сезону шоу "Танці з зірками". Напередодні ввечері з'ясувалося, що склад ведучих проекту змінився. Замість Тіни Кароль компанію Юрію Горбунову складе актриса і модель Іванна Онуфрійчук.