Головна Новини Зірки персона Тіні Кароль знайшли заміну: хто став ведучою популярного танцювального шоу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіні Кароль знайшли заміну: хто став ведучою популярного танцювального шоу (ФОТО)

Компанію Юрію Горбунову складе актриса і модель Іванна Онуфрійчук

3 вересня 2021, 10:24 comments1800
Поділіться публікацією:

У неділю, 5 вересня, відбудеться прем'єра п'ятого сезону популярного танцювального шоу "Танці з зірками". Напередодні ввечері з'ясувалося, що склад ведучих проекту змінився. Замість Тіни Кароль компанію Юрію Горбунову складе актриса і модель Іванна Онуфрійчук, передає ТСН.

Тіні Кароль знайшли заміну: хто став ведучою популярного танцювального шоу (ФОТО)

Тіна Кароль - фото з відкритих джерел

Журналісти зазначають, що в четвертому сезоні Онуфрійчук кілька разів з'являлася в якості ведучої на балконі "Танців", тому має досвід роботи в цьому проекті. Крім того, вона є ведучою шоу "Без краватки", в якому розмовляє з відомими чоловіками.

 Тіні Кароль знайшли заміну: хто став ведучою популярного танцювального шоу (ФОТО) - фото 2

"Неймовірна честь стати обличчям голдрума. Я обіцяю, що я не підведу і обіцяю, що паркет і голдрум в цьому сезоні буде не таким, як завжди. І дуже чекаю твоє підтримки, Юра", — сказала акторка, звертаючись до Горбунова. 

Раніше видання "Коментарі" писало, що популярна українська співачка Тіна Кароль рідко викладає на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram архівні фотографії. Однак не так давно на одному з її фан-акаунтів з'явився знімок, де знаменитість зображена в 14-річному віці. Знімок був зроблений в 1999 році на фестивалі "Чорноморські ігри", коли Тіна Кароль тільки починала свій творчий шлях.

У матеріалі нашого порталу також повідомлялося, що популярна українська виконавиця Тіна Кароль представила сьогодні свою нову відеороботу на пісню "Красиво", зачарувавши спокусливим танцем. Відомо, що режисирував кліп Інді Хаїт, який вже неодноразово співпрацював з артисткою. А хореографом-постановником стала Марина Кущевій, яка раніше працювала над кліпами "Скандал" і "Хороший парень".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини