Головна Новини Зірки персона Том Круз закрутив роман з молодшою на 20 років актрисою
commentss НОВИНИ Всі новини

Том Круз закрутив роман з молодшою на 20 років актрисою

Подейкують, що між Томом Крузом і актрисою відразу пробігла іскра

22 грудня 2020, 15:05
Поділіться публікацією:

Том Круз закрутив роман з молодшою на 20 років актрисою

Том Круз (фото з відкритих джерел)

Голлівудський красень Том Круз вже давно поповнює ряди холостяків і попри те, що йому приписують численні романи, налагодити особисте життя актору поки не вдалося. Але все може незабаром змінитися, адже зірка "Місії нездійсненної" закрутив роман з молодою актрисою.

Джерело повідомляє, що американський актор почав зустрічатися з Хейлі Етвелл, з якою він познайомився під час зйомок нової частини "Місії нездійсненної". Кажуть, що між ними відразу пробігла іскра, попри те, що дівчина молодша за актора на 20 років. Вони почали спілкуватися буквально з першого дня, плюс до всього, їм на руку зіграв карантин, адже знаменитості за цей час стали майже нерозлучні.

За інформацією зарубіжного видання, актриса Хейлі Етвелл часто гостює в лондонському будинку Тома Круза, вони прекрасно ладнають між собою і здаються щасливими. На знімальному майданчику також кілька разів бачили, як вони тримаються за руки.

Нагадаємо, що зірка "Місії нездійсненної" був офіційно одружений тричі й виховує трьох дітей (дві дитини прийомні й одна рідна). Минулого року йому приписували любовні стосунки з британською актрисою Мішель Докері. Але ці чутки так і не підтвердилися, можливо, їх роман дуже швидко закінчився.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський актор Том Круз намагається самостійно виконувати в кінофільмах свої трюки, щоб сцени були максимально реалістичними. Нещодавно на зйомках сьомої частини "Місії нездійсненної" він зробив найнебезпечніший трюк у своєму житті, зробивши стрибок з мотоцикла в прірву. Кадри вийшли неймовірні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини