Головна Новини Зірки персона Тому Крузу виповнилося 62 роки: найбурхливіші романи зірки
commentss НОВИНИ Всі новини

Тому Крузу виповнилося 62 роки: найбурхливіші романи зірки

Романи Тома Круза: всі обраниці голлівудського красеня

3 липня 2024, 11:40
Поділіться публікацією:

Том Круз, один із найвідоміших акторів Голлівуду, сьогодні святкує своє 62-річчя. За роки своєї кар'єри Круз не лише зміцнив свій статус іконічного актора завдяки ролям у касових хітах, а й опинився у центрі уваги через свої романтичні стосунки. Розглянемо п'ять найбільш обговорюваних любовних історій, які залишили слід у його житті та кар'єрі.

Тому Крузу виповнилося 62 роки: найбурхливіші романи зірки

Тому Крузу виповнилося 62 роки

1. Мімі Роджерс (1987-1990)

Мімі Роджерс, актриса та шанувальниця саєнтології, зустрілася з Томом Крузом у середині 80-х. Вони одружилися 1987 року. Цей шлюб став для Круза вхідним квитком у світ саєнтології, який вплинув на його життя і кар'єру. Їхній шлюб тривав три роки, і вони розлучилися в 1990 році, але Мімі залишилася важливою фігурою в його житті як перша дружина і наставниця в релігії.

Тому Крузу виповнилося 62 роки: найбурхливіші романи зірки  - фото 2

2. Ніколь Кідман ( 1990–2001)

Зустрічаючись на знімальному майданчику фільму "Дні грому", Том Круз та Ніколь Кідман швидко порозумілися. Їхній шлюб тривав понад десять років, протягом яких пара прийняла двох усиновлених дітей. Вони зіграли разом у кількох фільмах, включаючи "Очі широко закриті". Їхні стосунки та розлучення стали однією з найбільш обговорюваних тем у пресі на початку 2000-х.

Тому Крузу виповнилося 62 роки: найбурхливіші романи зірки  - фото 3

3. Пенелопа Крус (2001-2004)

Після розлучення з Кідман Круз почав відносини з Пенелопою Крус, яку зустрів під час зйомок "Ванільного неба". Відносини тривали три роки і були сповнені пристрастей, але у 2004 році пара оголосила про розрив, який, за чутками, був пов'язаний із тиском громадськості та розбіжністю в особистих інтересах.

Тому Крузу виповнилося 62 роки: найбурхливіші романи зірки  - фото 4

4. Кеті Холмс (2005-2012)

Найгучнішим романом у житті Круза став його шлюб із актрисою Кеті Холмс. Цей союз почався зі знаменитої сцени, коли Круз стрибав на дивані в шоу Опри Вінфрі, заявляючи про своє кохання. У 2006 році пара одружилася, і у них народилася дочка Сурі. Однак у 2012 році Холмс подала на розлучення, яке викликало масу спекуляцій щодо впливу саєнтології на їхні стосунки.

Тому Крузу виповнилося 62 роки: найбурхливіші романи зірки  - фото 5

5. Софія Вергара (2005)

У короткий період між своїми шлюбами Круз зустрічався з колумбійською актрисою Софією Вергарою. Ці стосунки були швидкоплинними, але залишили слід у пресі завдяки чарівності та популярності обох зірок.

Тому Крузу виповнилося 62 роки: найбурхливіші романи зірки  - фото 6

Любовні історії Тома Круза — це не лише низка помітних романів, а й дзеркало його життя та кар'єри, які завжди перебували під прицілом громадськості. Кожна з цих історій додала унікальні сторінки до біографії актора, які його шанувальники не перестають обговорювати і сьогодні, святкуючи 62-річчя зірки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини