Головна Новини Зірки персона Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok

Ми розповімо про десять популярних українських тіктокерів, які стали справжніми зірками

26 вересня 2023, 07:25 comments3032
Поділіться публікацією:

Платформа TikTok користується величезною популярністю в Україні. Креативні користувачі створюють "вірусний" контент і намагаються набрати якнайбільше підписників. "Коментарі" розкажуть про десять популярних українських тіктокерів, які стали справжніми зірками завдяки своєму таланту та харизмі.

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok

Українські тіктокери, колаж

Топ-10 українських тік-токерів

Yana Doga (@yanadoga)

11,4 мільйонів підписників

Уродженка Ізмаїла Яна Дога підкорює TikTok скетчами про побут та суспільство. Почалося все з короткого скетчу про сімейне життя в Instagram. Там відеозамальовка не стала популярною, але у TikTok вона по-справжньому "завірусилася". Найпопулярніший контент на каналі Яни – пранки за участю чоловіка та друзів. Яна Дога знімає відеоролики, що включають різні розіграші, експерименти з харчовими продуктами та напоями, кумедні ситуації та челенджі.

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok - фото 2

Lady Bunny (@ladydianka)

9,8 мільйонів підписників

Lady Bunny — блогер родом з Києва, яка набула популярності у 2018 році завдяки її кліпу на пісню "Мама не впізнає", який набрав понад 47 мільйонів переглядів на її YouTube-каналі. На платформі TikTok вона ділиться розважальним контентом і користується популярністю в Instagram, де викладає фотографії своїх модних образів і комедійні скетчі.

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok - фото 3

Діма Євтушенко (@evtushenko_dima)

7,8 мільйонів підписників

Діма Євтушенко – популярний блогер, який народився у Горлівці. Він широко відомий як професійний фокусник. Діма — креативний директор проекту "Wonder Makers", а також він є одним із учасників "Magic Five" — розважального каналу на YouTube. У своєму блозі Євтушенко почав із розповідей про секрети закулісного життя фокусників. З часом тематика розширилася: з'явилися конкурси, челенджі та перший кліп.

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok - фото 4

Ann and Nastya (@sergistwins)

6,5 мільйонів підписників

Сестри-близнючки Аня та Настя – блогери-мільйонники у ТікТок, які створюють розважальний контент. Сестри знімають креативні відео про ситуації з життя, розіграші один одного або оточуючих, пранки, смішні ролики та челенджі.

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok - фото 5

Макс (@maxburiak)

5,9 мільйонів підписників

Контент тіктокера Макса має розважальний характер. Макс почав знімати відео в TikTok з літа 2019 року, і завдяки одному з його відеоінтерв'ю, яке набрало кілька мільйонів переглядів за тиждень, його акаунт став стрімко зростати. У своїх соціальних мережах Макс викладає короткі відеоролики, в яких жартує чи спілкується із простими перехожими.

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok - фото 6

Олег Машуковський (@mashukovskiy)

5,7 мільйонів підписників

Олег Машуковський живе у Києві та знімався у серіалі "Київ вдень та вночі". Своєю популярністю він завдячує своїм навичкам у мейк-апі, багато українських зірок зверталися за його допомогою. Олег створює стильні образи як для себе, так і своїх клієнтів. У своєму блозі Машуковський публікує модні образи, знімає смішні ролики та розмовні відео.

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok - фото 7

Eli's diary (@elis.stone)

4,8 мільйонів підписників

Блогер Eli's diary на свій акаунт у TikTok завантажує ролики, на яких вона грає різних персонажів. Дівчина часто піднімає важливі соціальні теми у своїх відео.

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok - фото 8

Даша Кубік (@kubikrombik)

1,8 мільйонів підписників

Популярна TikTok-блогерка Даша Кубік почала розвивати свою блогерську діяльність у січні 2021 року. Дівчина знімає смішні ролики, в яких багато глядачів можуть побачити себе. Даша Кубик стала популярною завдяки гумористичним роликам із пародіями на флірт, у яких вона показувала незграбні способи зав'язати знайомство.

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok - фото 9

Аfinka (@afinka.official)

1,5 мільйонів підписників

Afinka – популярний лайфстайл блогер. Дівчина своїми відео заряджає позитивом, веселощами та гарним настроєм. Вона ділиться з підписниками подіями зі свого життя, розважальним контентом, корисними порадами.

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok - фото 10

Влад Шевченко (@vlad_shevchenko)

1,2 мільйона підписників

Блогер Влад Шевченко здебільшого робить гумористичний контент та докладає до створення якісних відео чимало зусиль. Його смішні відео на актуальні теми, включаючи повсякденне життя та політику, збирають сотні тисяч переглядів у мережі та допомагають українцям розслабитися у складні часи. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну жарти Влада Шевченка на різні теми набирають в інтернеті сотні тисяч переглядів.

Топ-10 тіктокерів України: що відомо про українських блогерів у TikTok - фото 11



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини