Головна Новини Зірки персона Творець "Єралашу" Борис Грачевський знову в комі: що кажуть лікарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Творець "Єралашу" Борис Грачевський знову в комі: що кажуть лікарі

Творця "Єралашу" знову ввели в кому і підключили до апарату ЕКМО

14 січня 2021, 19:36
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що популярний російський кінорежисер Борис Грачевський знову в стані медикаментозної коми. Його самопочуття погіршилося з тієї причини, що з'явилися ускладнення, які були викликані коронавірусом. Про це пише Telegam-канал Baza.

Творець "Єралашу" Борис Грачевський знову в комі: що кажуть лікарі

Борис Грачевський. Фото: rbc.ru

Повідомляється, що на даний момент Борис в реанімації, він підключений до апарату ЕКМО — екстракорпоральної мембранної оксигенації. Цей апарат потрібен хворим, яким не допомагає апарат штучної вентиляції легенів (ШВЛ). Лікарі кажуть, що стан 71-річного режисера важкий.

Додамо, Борис Грачевський потрапив до лікарні через те, що у нього виникли ускладнення через COVID-19. Його госпіталізували 28 грудня в міську лікарню №52 у Москві.

Грачевского в лікарні відразу ж підключили до апарату ШВЛ і ввели в медикаментозний сон. Відомо, що 11 січня він був у свідомості і спілкувався з медиками за допомогою жестів. На жаль, стан сценариста через якийсь час знову погіршився.

Борис Грачевський є відомим радянським сценаристом і кінорежисером, художнім керівником дитячого кіножурналу "Єралаш".

Крім того, Грачевський написав збірку гумористичних висловів "ідіотизм", а в 2017 році став членом журі дитячого КВН.

У 2018 році він зізнався, що у нього рак шкіри, який з'явився через родимки. На той момент Грачевському вже зробили хіміотерапію, опромінення і кілька операцій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, жінка народила двійню, перебуваючи в комі через коронавірус. В одній з лікарень Великобританії, жінка народила двох малюків, перебуваючи в штучній комі через коронавирусной інфекції.
Пацієнтка розповіла, що вдома їй стало погано і її забрала "швидка" допомога. Далі вона нічого не пам'ятає, бо потрапила в реанімацію, і лікарі ввели її в штучну кому. Це сталося, коли жінка була на 7 місяці вагітності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/bazabazon/5649
comments

Обговорення


Новини