Головна Новини Зірки персона У будинок Джонні Деппа проник бездомний і швидко в ньому освоївся
commentss НОВИНИ Всі новини

У будинок Джонні Деппа проник бездомний і швидко в ньому освоївся

Бездомний дуже швидко освоївся в розкішному маєтку

21 березня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

В особняк голлівудського актора, зірки "Піратів Карибського моря" і "Туриста" Джонні Деппа проник невідомий чоловік.

У будинок Джонні Деппа проник бездомний і швидко в ньому освоївся

Джонні Депп / AP Photo / Matt Dunham

Видання TMZ повідомляє, що бездомний потрапив на територію будинку знаменитості через паркан, і по всій видимості, випадково. Його помітив сусід актора, коли той тинявся в його задньому дворі, біля басейну. Тоді чоловік переліз через паркан і опинився вдома у Деппа.

Непроханий гість проник в особняк і відчував себе як вдома. Він скористався баром зірки "Піратів", а потім і його ванною кімнатою. За прийняттям водних процедур його і застали співробітники поліції, які спочатку отримали сигнал від сусіда зірки, а потім і від охоронців його особняка.

Щоб потрапити в будинок знаменитості, поліцейським довелося вибивати двері. Чоловіка, який незаконно проник в приватну власність, притягнули до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що зі знаменитостями часто відбуваються подібні інциденти. Актриса, зірка "Голодних ігор" Дженніфер Лоуренс якось розповіла, що до неї в будинок проникла прихильниця. Але її вчасно затримала охорона. Зірка зізналася, що злякалася, тому що вона вдома була одна і було за дев'ять вечора. Але дівчина запевняла, що нічого поганого не намагалася зробити, всього лише хотіла побачити улюблену актрису і трохи поспілкуватися з нею.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в будинок американського репера Емінема проник чоловік, який заявив, що хоче його вбити. Зброї при собі у нього не було, тому виконавець швидко зреагував і передав зловмисника своїй охороні, яка викликала співробітників поліції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини