Головна Новини Зірки персона У центрі Москви відому співачку намагалися викрасти
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Москви відому співачку намагалися викрасти

Співачка Б'янка поскаржилася на свого кривдника

5 лютого 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Російську  виконавицю з  білоруським  корінням  Б'янку намагались  викрасти в центрі  російської столиці. Вона  розповіла, що чоловік з "обличчям Чикатило"  налякав  її палицею і  мав бажання проти її волі  запхати в  авто.

У центрі Москви відому співачку намагалися викрасти

Співачка Б'янка (фото з відкритих джерел)

38-річна Тетяна Липницька (справжнє ім'я Б'янки) повідомила російським ЗМІ, що вчора близько шостої вечора їхала на манікюр. Коли вже підходила  до салону, до співачки  підійшов незнайомий  з палицею і намагавсь запхнути її в  машину.

Співачка  кричала так, що "в Мінську було чутно", після  цього "викрадач" злякавсь  і  побіг. Як сказала  виконавиця, незнайомець був високий -  майже  два  метри, в темному пуховику, а рисами  обличчям  скидавсь на Чикатило. 

Тепер адвокат артистки  вирішує, чи  напишуть вони заяву в поліцію.  Потерпіла Б'янка звернулась  за допомогою до психолога, адже  зараз не  почуває себе в безпеці і боїться  сама виходити на вулицю.

При цьому, Б'янка вже  чимало часу живе і працює в Росії. Не осуджує велику війну. Тому  її кар'єра йде на спад. До цього, вона записала пісню, співаючи   дуетом з Серьогою, який  мешкав в Україні і  відомий тим, що був  суддею на  шоу "Х-фактор". Він теж не засудив  повномасштабне вторгнення і  пропав з інформаційного простору.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка зганьбилася на льоду в МінськуОпальна  ведуча та виконавиця з РФ  Ольга Бузова  зганьбилась в Білорусі, вийшовши на льодову арену. Співачка  з "тріумфом" прибула, щоб  відкрити хокейний матч, проте поверталась з підмоченою   репутацією. 

Після кадрів із загальною зйомкою, Ольга  Бузова хотіла сама пройтись по арені, проте посковзнулась. Співачка не втрималась на ногах й впала.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини