Головна Новини Зірки персона У футболіста Кріштіану Роналду помер син: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У футболіста Кріштіану Роналду помер син: що відомо

Відомий футболіст Кріштіану Роналду розповів, що вони з Джорджіною втратили під час пологів сина

19 квітня 2022, 00:40
Поділіться публікацією:

37-річний футболіст, нападник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду розповів, що у нього в сім'ї сталася трагедія. Його новонароджений син помер під час пологів. Другій дитині – дівчинці – вдалося вижити. Про цю сумну звістку футболіст повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

У футболіста Кріштіану Роналду помер син: що відомо

Кріштіану Роналду втратив сина / ФОТО: AP PHOTO/JON SUPER

Кріштіану Роналду написав, що їхній хлопчик став ангелом і вони вічно його любитимуть. Зараз пара важко переживає втрату, але дівчинка, яка вижила, дає їм сили й надію, щоб пережити цей важкий період.

Футболіст подякував лікарям та медсестрам за те, що вони надавали їм з Джорджиною допомогу та підтримку, а також додав, що їхня родина зараз спустошена і потребує особистого простору.

У футболіста Кріштіану Роналду помер син: що відомо - фото 2

До речі, про майбутнє поповнення в сім'ї форвард "Манчестер Юнайтед" повідомив у жовтні 2021 року, опублікував фотографію УЗД, на якій видно близнюків. Пізніше стало відомо, що зіркове сімейство чекає на хлопчика і дівчинку. Але, на жаль, доля розпорядилася інакше.

Для Кріштіану Роналду ця дитина стала п'ятою. Він уже виховує сина Кріштіану-молодшого від невідомої матері, а також у нього у 2017 році з'явилися близнюки Єва та Матео від сурогатної матері. З моделлю Джорджіною вони ще мають спільну доньку Алану

Нагадаємо, що за даними ЗМІ, у вересні минулого року нападник туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду зробив своїй дівчині Джорджіні Родрігес пропозицію руки та серця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що футболіст Кріштіану Роналду відповів, чи не збирається найближчим часом завершувати кар'єру.

Читайте також, наречена Кріштіану Роналду по-особливому привітала зіркового футболіста з днем народження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини