Головна Новини Зірки персона У Казахстані скасували шоу дружини Пєскова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Казахстані скасували шоу дружини Пєскова

Організатори призупинили продаж квитків на шоу Тетяни Навки в Алмати

15 вересня 2023, 16:43
Поділіться публікацією:

Організатори призупинили продаж квитків на шоу дружини Дмитра Пєскова Тетяни Навки у Алмати. Але в мерії міста наголосили, що влада не має відношення до питання проведення концертів. Про це повідомляють "Коментарі".

У Казахстані скасували шоу дружини Пєскова

Тетяна Навка

Питання проведення або скасування заходу входить до галузі договірних відносин між представниками комплексу "Алмати Арена", де має пройти шоу, та агентами Тетяни Навки, зазначили в управлінні спорту акімату.

"За інформацією адміністрації концертного відділу комплексу "Алмати Арена", організатори мають намір скасувати концерт", — заявили у відомстві.

Тетяна Навка — олімпійська чемпіонка у танцях на льоду в парі з Романом Костомаровим, дворазова чемпіонка світу, триразова чемпіонка Європи та триразова чемпіонка Росії. Тетяна Навка вийшла заміж за прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова 1 серпня 2015 року.

Перед цим у Казахстані скасували концерти команди КВК "Камизяки". Її виступ планувався в Астані та Алма-Аті. Учасники цієї команди Азамат Мусагалієв та Денис Дорохов виступили на території окупованого Донбасу.

Раніше за підтримку війни Росії в Україні в Казахстані скасували концерти Поліни Гагаріної, Григорія Лепса, гурту "Хор Турецького", а також проведення фестивалю "Жара", в якому передбачався виступ артистів, які також підтримують війну Путіна.

Тим часом, Шуфрич приховував документ зі схемою автономії для Донеччини та Луганщини: деталі.

Лукашенко також хоче дружити з КНДР: що запропонував на зустрічі у Путіна.

А в Росії заочно "засудили" відому українську телеведучу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини