Головна Новини Зірки персона У Лос-Анджелесі знайшли мертвим пасинка Уїтні Х'юстон
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лос-Анджелесі знайшли мертвим пасинка Уїтні Х'юстон

Поліція не вважає, що загибель має кримінальний характер

19 листопада 2020, 12:15
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що вчора, 18 листопада, в Лос-Анджелесі помер 28-річний син американського виконавця Боббі Брауна та актриси Кім Уорд. Хлопця знайшли мертвим у власній квартирі.

У Лос-Анджелесі знайшли мертвим пасинка Уїтні Х'юстон

Боббі Браун-молодший | © instagram.com/b.brownjr

Поліція поки не повідомляє причину смерті Боббі Брауна-молодшого, але кримінальний характер справі не привласнила. Про трагічну подію повідомив його брат Лендон на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши чорно-білу фотографію Боббі-молодшого, підписавши її: "Я люблю тебе назавжди, король".

Відомо, що американський виконавець Боббі Браун у 2015 році вже втратив 22-річну дочку, яку йому народила легендарна співачка Уїтні Х'юстон. Дівчина була знайдена у ванній без свідомості. Після цього вона пів року провела в комі й померла, так і не прийшовши до тями.

До речі, колишня дружина репера Уїтні Х'юстон у 2012 році також померла у ванній в одному з готельних номерів Беверлі-Хіллз. Поліційне розслідування показало, що співачка була хронічною кокаїністкою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудського актора Берта Беласко, який зіграв у серіалі "Доктор Хаус", знайшли мертвим в одному з готелів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини