Головна Новини Зірки персона У маєтку голівудської зірки сталася пожежа: що відомо про подію
commentss НОВИНИ Всі новини

У маєтку голівудської зірки сталася пожежа: що відомо про подію

У пожежній службі округу Лос-Анджелес підтвердили виклик

21 вересня 2021, 21:05
Поділіться публікацією:

У маєтку голівудської зірки сталася пожежа: що відомо про подію

До маєтку Уілла Сміта викликали пожежників, фото Page Six

Папараці дізналися, що до маєтку голівудського актора Уілла Сміта викликали пожежників та "швидку". Маєток сім'ї Сміта розташований на 70 гектарах в штаті Каліфорнія. Про це повідомляє УНІАН.

Виклик про загоряння надійшов 20 вересня.  Відомо, що на території маєтку в Калабасасі по вулиці Cold Canyon виникло загоряння в одній із будівель. Охоронці території викликали оперативні служби. 

До маєтку приїхали два автомобілі екстреної медичної допомоги та пожежний автомобіль. Медики надали потерпілому допомогу, особу не госпіталізовували.

Представник пожежної служби округу Лос-Анджелес підтвердив у вівторок, 21 вересня, що за цією адресою сталася пожежа. У результаті закопчено конструкції будівлі, що саме горіло не повідомляється. Полум'я було ліквідовано до приїзду пожежників.

Раніше маєтку зірки загрожувала лісова пожежа, що розгорілася в Каліфорнії чотири роки тому, однак він уцілів.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Іспанії вже майже тиждень триває сильна лісова пожежа. Полум'ям виявилося охоплено близько восьми тисяч гектарів землі. Понад дві з половиною тисяч громадян були змушені покинути свої будинки. Ліквідацією загорянь займаються понад тисячу співробітників пожежної служби, однак побороти стихію поки не вдається.

Також ми писали, що у селищі під Чугуєвом згорів дотла будинок на базі відпочинку. Подія сталася вранці 19 вересня. Відомо, що пожежа виникла на території недіючої бази відпочинку в селищі Печеніги. Дерев'яний будинок охопило полум'я. У будинку перебувало 10 осіб. За різними даними, від вогню постраждали 1-2 людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини