Головна Новини Зірки персона У мережі показали останнє фото померлого від раку коміка Маслякова (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі показали останнє фото померлого від раку коміка Маслякова (ФОТО)

Олександр Масляков два роки боровся з раком легенів, але не зміг перемогти хворобу

11 вересня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

 Олександр Масляков, незмінний ведучий російської програми "КВК", про смерть якого стало відомо нещодавно, в останні дні свого життя мав поганий вигляд. За інформацією російських ЗМІ, він рідко виходив на зв’язок, навіть з близькими друзями, і провів останні дні в центрі паліативної допомоги.

У мережі показали останнє фото померлого від раку коміка Маслякова (ФОТО)

Олександр Масляков (фото з відкритих джерел)

Наразі родичі Маслякова, відомого своєю підтримкою путінського режиму, не дали жодних коментарів щодо його смерті. Проте деякі колеги телеведучого висловили свої співчуття. Однією з таких є акторка Катерина Скулкіна, яка поділилася останньою фотографією з Масляковим і додала: "Слів поки що немає. Любила, люблю і буду любити."

У мережі показали останнє фото померлого від раку коміка Маслякова (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, яка хвороба забрала життя у коміка, який підтримував війну в Україні.  Беззмінний ведучий російської програми "КВК" Олександр Масляков, відомий своєю про-путінською позицією, помер у віці 82 років. Інформацію про його смерть оприлюднили в офіційному Telegram-каналі КВК. 

Масляков пішов з життя у неділю, 8 вересня. Він вів програму "КВК" з 1964 року і залишив свою посаду лише у квітні цього року. Як повідомлялося раніше, він страждав від важкої хвороби — неоперабельної пухлини в легенях, яка була виявлена у 2022 році після перенесеного ковіду.

Олександр Масляков старший протягом багатьох років публічно підтримував президента Росії Володимира Путіна і був його довіреною особою на виборах. У 2023 році його син також приїхав на окуповану Донеччину і виступав перед так званими "ветеранами СВО", включаючи зруйнований Маріуполь.

Таким чином, обидва Маслякови підтримували агресивну політику російського диктатора, включаючи окупацію Донбасу і Криму, а також повномасштабне вторгнення в Україну.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини