Головна Новини Зірки персона У мережі показали покинуту та занедбану могилу Чапкіса (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі показали покинуту та занедбану могилу Чапкіса (ВІДЕО)

Хореограф Чапкіс пішов з життя два роки тому після тривалої хвороби

12 квітня 2023, 21:55 comments1307
Поділіться публікацією:

В соціальних мережах з’явилось  відео, де можна побачити  як виглядає зараз  поховання  легендарного  українського  хореографа Григорія Чапкіса. Волонтер Максим Левченко  оприлюднив  відеоролик, записаний  на Байковому кладовищі в столиці — там  знаходиться могила  танцюриста.

У мережі показали покинуту та занедбану могилу Чапкіса (ВІДЕО)

Григорій Чапкіс помер у 2021 році (фото з відкритих джерел)

Відразу  видно, що за  похованням ніхто з рідних належно  не дивиться  — на могилі досі не поставлений  пам'ятник, так і лежать колишні посохлі квіти. Користувачі в мережах  дуже обурюються з цього.  Дехто навіть  висловив пропозицію, щоб  фанати Чапкіса скинулись і  встановили на його могилі  пам'ятник.

"Дуже прикро і дуже гірко дивитися на могилу Григорія Миколайовича Чапкіса. Минуло вже два роки, а його дружина, яку він при наших особистих розмовах називав "діамантиком", а також його син з Америки не додумалися не те, щоб поставити пам'ятник, а хоча б облагородити цю могилу. Ваша легенда дитинства і суддя "Танців з зірками" поки що спочиває ось так...", — висловив свою думку  один з мешканців  столиці..

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленський відреагував на смерть Григорія Чапкіса. Президент Зеленський вшанував пам’ять Григорія Чапкіса, який пішов із життя. На своїй сторінці у Facebook глава держави написав щирий та емоційний пост, де згадав, як хореограф оцінював його танцювальний талант під час шоу у 2006 році. Крім цього, гарант держави відзначив внесок Чапкіса в історію українського танцю. Президент зазначив, що його вкладу він ніколи не забуде. Він назвав Чапкіса "невиправним оптимістом", адже з нього "дійсно хотілося брати приклад". За його словами, для хореографа танець був не просто роботою, а всім його життям. Володимир Зеленський також пригадав фразу Григорія Чапкіса, яку він назавжди запам’ятав і порадив зробити це іншим.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини