Головна Новини Зірки персона У Мережі з'явилася інформація про смерть Лоліти: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі з'явилася інформація про смерть Лоліти: що відомо

Лоліту вже встигли оплакати родичі і колеги

6 липня 2023, 23:20 comments11338
Поділіться публікацією:

В соціальних  мережах  поширилась  чутка  про  те, що померла  колишня українка та зіркова  російська співачка   Лоліта. Зірку естради  вже навіть  оплакала  її німецька  родина.

У Мережі з'явилася інформація про смерть Лоліти: що відомо

Співачка Лоліта (фото з відкритих джерел)

Але,  потім було з'ясовано, що видуманий некролог про смерть Лоліти  поширювали  шахраї. Вони зламали власну  сторінку  співачки з РФ  в Instagram і розпочали повідомляти фальшиву звістку  її  родичам та друзям.

"Колеги мої дорогі, спасибі вам величезне. Тепер я буду знати, хто буде по мені плакати, коли з'явилося повідомлення, що я здохла. Але з'явилося воно дивним чином в Німеччині, і всі, хто там, мене оплакали. Але добре, тепер я точно знаю, кому я не байдужа", -  прокоментувала цю вигадку про свою смерть  Лоліта.

Ще вона розповіла, що незнайомі  шахраї ніби мають мету  виманити  гроші в її  рідних, використавши ім’я  співачки. Лоліта  стверджує, що декому  вони відправили навіть  голосові повідомлення співачки.

"Вони абсолютно невинного змісту. Особисті, але все це вплетено в контекст криптовалюти", — пояснила  виконавиця.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна Лоліта зізналася, як "просадила" в казино майже $2 мільйони "під кайфом". Зіркова виконавиця  Лоліта, що мешкає і співає в Росії, ніяк не коментуючи  війну в  колись рідній країні, шокує своїми власними секретами. Виявилось, що співачка  постраждала не тільки від пристрасті  до алкоголю та наркотиків, ще вона відома, як  затятий  ігроман. Зіркова гостя  нового шоу російського ведучого  Басти  розповіла, що  "просадила" в  ігрових закладах   рекордну суму – майже 2 мільйони доларів


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини