Головна Новини Зірки персона У Москві самопроголошеного президента Білорусі могли отруїти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві самопроголошеного президента Білорусі могли отруїти

Лукашенка могли вбити у Росії, на параді 9 травня. Адже, він не зміг пройти і декількох сотень кроків біля Путіна

11 травня 2023, 13:15
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на The Mirror.

У Москві самопроголошеного президента Білорусі могли отруїти

Парад у Москві. Фото з відкритих джерел

Як зауважують журналісти видання,  самопроголошений білоруський лідер не прийшов на сніданок з керівництвом інших країн, які приїхали на парад. Водночас, на кадрах із дійства, вони помітили підозрілу поведінку Лукашенка, котрий, як вони припускають, міг просити російського диктатора не йти з усіма в Олександрівський сад. А  приїхати туди — на автівці. Де, лідери країн мали поставити квіти на Могилу невідомого солдата. Відстань звідти до Червоної площі близько 850 метрів.

Видання підкреслює, що Путін та гості чекали Лукашенка, а тоді пішли разом ставити квіти.

"Потім представник Мінська дещо незграбно прогулювався поруч із 70-річним главою Кремля, який зовні здавався здоровим. Судячи з усього, йому було важко нахилитися разом з іншими лідерами та покласти квіти до могили невідомого солдата", -  додали журналісти.

Також,  судячи з фото, білоруських ЗМІ, права рука Лукашенка була перев’язана. Окрім дивної поведінки біля Могили невідомому солдату, самопроголошений президент Білорусі пропустив неофіційний сніданок у кремлівського диктатора. Натомість, Лукашенко поспішив в аеропорт, аби повертатися до Мінська. Подейкують, його могла супроводжувати карета швидкої.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Зеленський відповів на звинувачення Москви щодо атаки дронів на Кремль. Президент України вважає, що Росія влаштовує провокації на своїй території, щоб виправдати жорстокість атак по Україні. На початку травня два безпілотники здійснили удари по Кремлю. Росія заявила, що атака влаштована українськими спецслужбами, однак Володимир Зеленський вкотре заперечив причетність до інцидентів з атакою на Кремль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини