Головна Новини Зірки персона У Москві знайшли муміфіковане тіло зіркового актора (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві знайшли муміфіковане тіло зіркового актора (ФОТО)

Повідомляється, що актор тривалий час не виходив із рідними на зв'язок, проте вони забили на сполох лише днями.

17 січня 2023, 06:15 comments3187
Поділіться публікацією:

Відомого російського актора, зірку серіалів "Фізрук", "Інтерни" та "Татові доньки" - 64-річного Володимира Іпатова — виявили мертвим у його власній московській квартирі.

У Москві знайшли муміфіковане тіло зіркового актора (ФОТО)

Актор знімався у багатьох популярних серіалах/ Ілюстраційне фото

Повідомляється, що чоловік перестав виходити з рідними та близькими на зв'язок за пару тижнів до Нового 2023 року, проте ніхто не звернув на це уваги. Буквально днями дочка Іпатова все-таки вирішила дізнатися, де її батько і звернулася по допомогу до правоохоронців.

Приїхавши за місцем проживання актора, поліцейські відчинили двері в його квартиру і виявили в кімнаті вже муміфікований труп чоловіка. Як виявилось, Іпатов помер близько місяця тому і весь цей час пролежав у квартирі.

У Москві знайшли муміфіковане тіло зіркового актора (ФОТО) - фото 2

За попередніми даними, слідів насильницької смерті на тілі актора не було виявлено. Швидше за все, він помер з природних причин, які доведеться встановити експертам.

Зазначимо, що 64-річний Володимир Іпатов знімався у безлічі телесеріалів та фільмів. Глядачі пам'ятають його за участю у проектах "Закрита школа, "Інтерни", "Татаві доньки", "Фізрук" та багатьох інших. З огляду на свій типаж, актор переважно грав ролі харизматичних безпритульних.

Раніше "Коментарі" писали: Відомий американський гонщик загинув страшною смертю. У відомого гонщика, спортсмена, бізнесмена та шоумена залишилися дружина та троє дітей. Рідні та близькі загиблого попросили фанатів та журналістів "залишити їх у спокої і не копатися в його приватному житті".

Читайте також:   Зірка Marvel потрапила у страшну ДТП і перебуває в реанімації (ФОТО). Наразі зірковий голлівудський актор знаходиться у відділенні інтенсивної терапії. Йому провели кілька операцій, проте його стан оцінюється як тяжкий.

У Москві знайшли муміфіковане тіло зіркового актора (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини