Головна Новини Зірки персона "У нас все стабільно": відомий ресторатор знову стане батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

"У нас все стабільно": відомий ресторатор знову стане батьком

Радісну новину повідомила його дружина на своїй сторінці в Facebook

20 листопада 2020, 19:02
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що український ресторатор Дмитро Борисов та його дружина чекають поповнення у своїй родині. Цією радісною новиною Олена Борисова поділилася на своїй сторінці в соціальних мережах.

"У нас все стабільно": відомий ресторатор знову стане батьком

Дмитро Борисов. Фото: ua-rating.com

"Щороку у нас з Дмитром Борисовим все стабільно", — заінтригувала Олена своїх фанатів.

Відомо, що Дмитро та Олена Борисові стали офіційною сім'єю в 2014 році. Пара виховує шістьох дітей — п'ятьох синів і доньку. Шостий малюк у них народився в липні 2018 року.

Свій перший заклад відомий ресторатор відкрив в 2009 році, коли прийняв рішення продати бізнес. Це був гастробар "Барсук", де Дмитро спочатку самостійно готував страви і приймав замовлення у відвідувачів. Однак зовсім скоро він зрозумів, що одним закладом справа не обмежиться. Тому що в голові молодого бізнесмена було безліч ідей, які він скоріше мріяв втілити в реальність.

Саме Борисов почав розгойдувати "мертву Воздвиженку" в нашій столиці. А в 2018 році почав розвивати концепцію закладів, де всі товари продаються по 1 євро.

Також видання "Коментарі" розповість, 42-річна українська ведуча чекає первістка. Відома телеведуча Василіса Фролова зізналася, що готується до самого хвилюючого і радісного періоду у своєму житті — народження первістка.










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини