Головна Новини Зірки персона У нижній білизні: Каменських захопила новим пікантним фото
commentss НОВИНИ Всі новини

У нижній білизні: Каменських захопила новим пікантним фото

Каменських не соромиться демонструвати свою фігуру

30 листопада 2020, 23:55 comments1599
Поділіться публікацією:

Популярна артистка Настя Каменських, яка нещодавно розповіла, з чого починається її день, поділилася з шанувальниками новим пікантним кадром.

У нижній білизні: Каменських захопила новим пікантним фото

Настя Каменських | @kamenskux

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала знімок, на якому позує в розкішному комплекті нижньої білизни. Цей наряд ідеально підкреслив її апетитні форми та струнку фігуру. Настя також одягла довгі рукавички в тон білизні та доповнила свій look короткою шубкою ніжно-фіолетового кольору, яка додала образу сексапільності.

Волосся NK поклала в спокусливу зачіску — локони з мокрим ефектом. Вона зробила яскравий макіяж — повіки нафарбувала темно-коричневими тінями, а губи — матовою помадою. Завершила гарячий аутфіт вишуканими сережками та перстнем.

У публікації вона запитала шанувальників, чи сподобався їм її новий кліп і пісня Vibe, прем'єра якої відбулася на днях. "Солодка цукерка", "Сексі", "Розкішно! Любов вам до лиця","Пісня найкраща з найкращих","Дуже смачно і чуттєво! Браво", — прокоментували фоловери.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Настя Каменських відверто розповіла, що допомагає їй завжди мати чудовий вигляд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини