Головна Новини Зірки персона У Нью-Йорку напали на відомого актора: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку напали на відомого актора: деталі

Популярний американський актор Стів Бушемі став жертвою нападу у Нью-Йорку. Це вже другий випадок за останні кілька тижнів, коли у районі Мангеттена нападають на акторів.

13 травня 2024, 12:12
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

На початку травня у Нью-Йорку напали на актора Стіва Бушемі, відомого за такими фільмами, як "Скажені пси", "Кримінальне чтиво", "Фарґо"  та серіалом "Підпільна імперія". 66-річного Бушемі доставили в лікарню з серйозними травмами обличчя.

У Нью-Йорку напали на відомого актора: деталі

Американський актор Стів Бушемі. Фото з відкритих джерел

Перші повідомлення про напад на актора з’явились у виданні New York Post. Згодом поліція Нью-Йорка опублікувала заяву про напад 8 травня, але не розкрила імені жертви. Проте речник Бушемі 12 травня підтвердив, що саме актор був невідомою жертвою нападу, про яку повідомила поліція.

"Стів Бушемі став останньою жертвою випадкового акту насильства в Нью-Йорку", — йдеться в заяві речника актора.

Крім того, довірена особа Стіва Бушемі заявила, що після інциденту, актор почувається добре та вдячний за численні заяви про підтримку. Сам актор після нападу не з’являвся у публічному просторі.

Наразі поліція продовжує розслідування нападу, проте досі нікого не затримала за цим інцидентом.

Це вже другий інцидент за участю актора з серіалу "Підпільна імперія" за останні тижні в Нью-Йорку. 31 березня, колега Бушемі, Майкл Стулбарг отримав удар камінцем у шию під час прогулянки в Центральному парку на Манхеттені. Стулбарг переслідував свого нападника, якого йому вдалося зупинити перед входом у парк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про випадок у Лондоні, коли чоловік з самурайським мечем напав на перехожих. Після інциденту виявилось, що є поранені та загиблий підліток.

Також "Коментарі" писали про актрис, які пішли стопами своїх батьків у Голлівуді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини