У шкіряній сукні: Настя Каменських підкорила зухвалим образом

Каменських отримала ще одну музичну премію

Популярна артистка Настя Каменських любить дивувати публіку своїми яскравими та відвертими вбраннями. На цей раз знаменитість відвідала церемонію "Ніч химер" і вразила всіх своєю фігурою в обтягуючій шкіряній сукні.

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала фотографію, на якій позує в закритій чорній шкіряній сукні. У своїй публікації, яка менше ніж за добу, зібрала близько 70 тисяч лайків, Каменських написала, що перемогла в номінації "Міжнародний хіт року". Співачка отримала нагороду за трек A Huevo, прем'єра якого відбулася у вересні.

Для церемонії Настя вибрала гарну сукню довжини міді, яка обтягувала її шикарну фігуру, а доповнила образ виразним макіяжем, чорними босоніжками на високих підборах і оригінальним капелюшком, який прикривав половину її обличчя.

Шанувальники не стримали свого захоплення: "Полуничка бомба, чесно кажучи", "Найкраща", "Жінка Кішка", "Дух захоплює, як ефектно", "В такому костюмі можна претендувати на суперпорно хіт", "Розкішний образ", - прокоментували фоловери. Чоловік артистки Потап також відреагував на зухвалий образ коханої й залишив коментар з трьома зеленими сердечками.

Нагадаємо, українська співачка Настя Каменських любить радувати шанувальників відвертими і яскравими фотографіями. Нещодавно вона опублікувала знімок, на якому позує в розкішному комплекті спідньої білизни та короткій шубці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярний артист і музичний продюсер Потап відверто розповів, чи вдалося його синові Андрію від першого шлюбу, знайти спільну мову з новою дружиною Настею Каменських.