Головна Новини Зірки персона У скандальному російському серіалі про мафію серед підлітків знявся син Макаревича: що з ним не так
commentss НОВИНИ Всі новини

У скандальному російському серіалі про мафію серед підлітків знявся син Макаревича: що з ним не так

Іван Макаревич, залишився жити в Росії та знявся у скандальному серіалі "Слово пацана"

4 грудня 2023, 23:15 comments1142
Поділіться публікацією:

У відомому російському серіалі "Слово пацана. Кров на асфальті"  був задіяний  син музиканта Андрія Макаревича, що  засуджує повномасштабне російське вторгнення і поїхав  жити в  Ізраїль.

У скандальному російському серіалі про мафію серед підлітків знявся син Макаревича: що з ним не так

Іван та Андрій Макаревич (фото з відкритих джерел)

Але   син відомого музиканта, 36-річний Іван Макаревич,  продовжує  жити в РФ і навіть засвітивсь на другому плані  під час зйомок скандального  серіалу,  де  розповідається  про молодіжні злочинні угруповання в 80-90-х роках в  місті Казань. 

Можливо,  про власну  участь в серіалі Іван не  повідомив  зіркового батька,  адже  вони  майже не спілкуються. Відомим є те, що Іван народився в  російській столиці.  В Москві  вступив на акторський факультет.  В його фільмографії — 40 робіт у різних фільмах і серіалах. 

При цьому, поки  Андрій Макаревич ніяк не  коментує зйомки сина в серіалі "Слово пацана", який  має згубний  вплив на молодь.

 Серіал, де розповідається про злочинні угрупування підлітків став відомим не тільки в РФ, але  й в нашій країні.  При цьому, саундрек серіалу "Пияла"  вийшов на перше місце в  рейтингу найпопулярніших пісень в Україні від Apple Music.

До слова   серіал "Слово пацана"  має згубний вплив на дітей. За словами  психолога  Катерини Клюшниченко ,  після перегляду   серіалу прояви  насильства  можуть  стати повсякденністю. Самі численні сцени  насильства  можуть  спонукати проблеми  у підлітків, зокрема, з психікою.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий актор заявив, що російські серіали бездарні, а кіно — огидне. Одіозний російський актор Микола Бурляєв дуже різко і категорично висловився про кінематограф у Росії. Він пояснив, чому покинув свою успішну кар'єру в кіно. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини