Головна Новини Зірки персона У соціальній мережі TikTok знайшли двійника Гаррі Поттера
commentss НОВИНИ Всі новини

У соціальній мережі TikTok знайшли двійника Гаррі Поттера

У соцмережі TikTok знайшли чоловіка, який дуже схожий на Гаррі Поттера - знаменитого чарівника з однойменної кіносаги

15 квітня 2021, 19:20 comments1616
Поділіться публікацією:

25-річний блогер і косплеєр Фелікс Лало з Франції став дуже популярним завдяки своїй вражаючій схожості з Гаррі Поттером — юним чарівником із Хогвартса, який полонив серця мільйонів глядачів.

У соціальній мережі TikTok знайшли двійника Гаррі Поттера

Двійник Гаррі Поттера (фото з відкритих джерел)

Чоловік називає себе неофіційним двійником Деніела Редкліфа, який виконав роль культового персонажа з книг Джоан Роулінг.

Як тільки блогер надягає окуляри, малює на лобі фальшивий шрам і переодягається в форму учня чарівної школи Хогвартс, користувачам мережі ледь вдається відрізнити його від головного героя кінострічки.

Фелікс Лало зізнається, що познайомився з історією Гаррі Поттера досить пізно. Свою першу книгу про юного чарівника він прочитав у дитинстві, а потім поступово осилив всю серію. Тоді цей всесвіт заграв для нього іншими фарбами, й на карантині він почав знімати цікаві відео для TikTok, пародіюючи свого двійника.

Контент 25-річного хлопця сподобався багатьом користувачам мережі. Наразі на його акаунт підписано понад 1,3 мільйона користувачів.

У своїх відеороликах Фелікс показує, як перетворюється в Гаррі Поттера, а також фантазує, як би виглядав головний герой, якби вчився не у Грифіндорі, а в Слизерині.

Нагадаємо, що завдяки соціальній мережі Instagram вдалося знайти "копію" американської зірки Кендалл Дженнер. Дівчина живе в Грузії й пишатися своєю схожістю зі світовою знаменитістю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Потап знайшов двійника української співачки Надії Дорофєєвої. Дівчину звуть Ліза. Вона родом із Москви й у своїй соціальній мережі Instagram часто повторює образи популярної артистки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини