Головна Новини Зірки персона У США з собою покінчила актриса, не зумівши пережити травму від зґвалтування
commentss НОВИНИ Всі новини

У США з собою покінчила актриса, не зумівши пережити травму від зґвалтування

Дейзі Коулмен на свої 23 роки була відома за ролями у фільмах від Netflix

6 серпня 2020, 18:21 comments1546
Поділіться публікацією:

У США на себе наклала руки 24-річна Дейзі Коулмен, актриса, яка знімалася у фільмах кінокомпанії Netflix. Про це повідомила її мати Мелінда Коулмен на своїй сторінці в Facebook.

У США з собою покінчила актриса, не зумівши пережити травму від зґвалтування

За словами жінки, її дочка піддалася сексуальному зґвалтуванню і за багато років не змогла оговтатися від найсильнішої психологічної травми.

"Дейзі була моїм найкращим другом і прекрасною дочкою. Впевнена, що таким вчинком вона хотіла дати мені зрозуміти, що я зможу впоратися з усім без неї. Але я не можу. Мені б так хотілося забрати всю її біль від того, що сталося. Вона не змогла оговтатися від того, що ті хлопці з нею зробили. Це жахливо несправедливо і трагічно ", — вказала в повідомленні мати актриси.

Відзначимо, що Дейзі Коулмен зіграла саму себе в серіалі "Демократія зараз!" і знялася в хоррор "Техаський смертельний тріп". У 2012 році вона разом зі своєю подругою стала жертвою зґвалтування, коли їй було лише 14 років. Тоді дівчинки втекли з уроків, щоб зустрітися з спільним знайомим, онуком колишнього сенатора штату, Метью Барнеттом. Приїхавши до Барнетта додому Коулмен занадто багато випила, і Метью згвалтував її. Його друг в той же час згвалтував другу дівчинку, причому ще один їх знайомий знімав те, що відбувається на відео.

Після знущань хлопці відвезли Коулмен додому і кинули у порога під дверима. За спогадами матері дівчинки, це була зима і волосся Коулмен примерзли до ганку, коли вона знайшла її вранці.

Поліція почала розслідування справи і пред'явила звинувачення Метью Барнетта (справа другого підозрюваного, 15-річного хлопчика, було передано в суд у справах неповнолітніх). Однак незабаром звинувачення були зняті, а сім'я Коулмен стала отримувати анонімні погрози. Потім мати Дейзі Коулмен була звільнена з роботи, а їх будинок згорів при незрозумілих обставинах. Як передбачала мати Дейзі, це пов'язано з втручанням батька Метью Барнетта.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з собою покінчив старший син Микити Хрущова .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини