У сукні зі стразами: Єва Лонгорія підкорила червону доріжку (ФОТО)

Американська актриса Єва Лонгорія продемонструвала красивий та стильний образ на червоній доріжці у Лос-Анджелесі

Днями в Лос-Анджелесі відбулася світська вечірка LACMA Art Film Gala, де щорічно вшановують діячів кінематографа. Однією із гостей заходу стала 46-річна актриса, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія.

Знаменитість з'явилася на червоній доріжці в шикарній довгій сукні чорного кольору, усипаній стразами від британського модельєра Вів'єн Вествуд. Наряд мав довгий шлейф та асиметричне декольте. Свій сексуальний образ Єва Лонгорія доповнила об'ємними локонами та виразним макіяжем, а з прикрас обрала мінімалістичні сережки та кілька перснів.


Звану вечерю також відвідала Сальма Хайєк, Джаред Літо, Періс Хілтон, Дакота Джонсон, Хейлі Бібер, Біллі Айліш та інші світові знаменитості.

Нагадаємо, нещодавно актриса Єва Лонгорія на своїй сторінці в Instagram опублікувала сонячний знімок із Мексики, на якому вона насолоджується сонячними ваннами. Єва лежить на кріслі-гойдалці у білому бікіні з блакитним принтом, показуючи свій плоский живіт і підтягнуті ноги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що незвичайне вбрання, в якому 21-річна американська співачка Ноа Сайрус виблискувала на червоній доріжці церемонії "Греммі-2021", розсмішило мережу і стало мемом. Дівчина прийшла в епатажному білому вбранні від французького бренду Schiaparelli Couture, ззаду якого було величезне драпірування.

Читайте також, 50-річна красуня Дженніфер Лопес підкорила публіку сукнею від лондонського модельєра Richard Quinn, яка входить до колекції весна-літо 2020. З його допомогою актриса на міжнародному кінофестивалі виглядала стильно, красиво та елегантно.