Головна Новини Зірки персона Вбрання з червоної доріжки «Греммі 2021» стало мемом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбрання з червоної доріжки «Греммі 2021» стало мемом (ФОТО)

Цей наряд порівняли з постільною білизною, серветкою і туалетним папером

16 березня 2021, 14:45
Поділіться публікацією:

Незвичайне вбрання, в якому 21-річна американська співачка Ноа Сайрус, блищала на червоній доріжці церемонії "Греммі-2021" розсмішило мережу і стало мемом.

Вбрання з червоної доріжки «Греммі 2021» стало мемом (ФОТО)

Ноа Сайрус (фото з відкритих джерел)

Сукня молодшої сестри Майлі Сайрус, мабуть, стала найобговорюванішою на заході. Дівчина прийшла в епатажному білому вбранні від французького бренду Schiaparelli Couture, ззаду якого було величезне драпірування, яке створювало сукні додатковий фон. Саме ця накидка і стала приводом для жартів в соціальних мережах.

Користувачі почали порівнювати наряд знаменитості з різними речами, наприклад, використаною серветкою, постільною білизною, попкорном і навіть туалетним папером. 

Багато хто відзначив, що співачці просто дуже важко було вилізти з ліжка, тому вона забрала його з собою на церемонію "Греммі".

"Не заздрю тому, хто сьогодні сидів в залі позаду Ноа", "Я думала, що загубила свій носовичок. Ні, ось же він", "Ноа Сайрус насправді виглядає як шматок попкорну", "Коли ти встала, і ліжко встало разом з тобою", — написали користувачі.

А ось батько Ноа Сайрус зазначив, що його молодша дочка виглядала в цій сукні чудово, вона була "немов ангел".

Нагадаємо, що в ніч на 15 березня в Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення престижної премії "Греммі-2021". Світові знаменитості мали можливість похвалитися своїми розкішними вбраннями. Хто запам'ятався найбільше, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що смішне падіння канадського виконавця Джастіна Бібера з моноцикла зробило його героєм мемів. За допомогою фотошопу Джастін Бібер взяв участь в спортивних змаганнях, був викрадений прибульцями і плавав з дельфінами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини