Головна Новини Зірки персона «Занадто гаряче»: Єва Лонгорія показала фігуру в бікіні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Занадто гаряче»: Єва Лонгорія показала фігуру в бікіні (ФОТО)

Американська актриса Єва Лонгорія поділилася пікантним знімком, продемонструвавши струнку фігуру

21 жовтня 2021, 19:20
Поділіться публікацією:

46-річна актриса, зірка телесеріалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія частенько радує підписників новими яскравими фотографіями, на яких демонструє своє підтягнуте і струнке тіло.

«Занадто гаряче»: Єва Лонгорія показала фігуру в бікіні (ФОТО)

Єва Лонгорія (фото з відкритих джерел)

Нещодавно знаменитість на своїй сторінці в Instagram опублікувала сонячний знімок із Мексики, на якому вона насолоджується сонячними ваннами. Єва лежить на кріслі-гойдалці в білому бікіні з блакитним принтом, показуючи свій плоский живіт і підтягнуті ноги. Знаменитість закрила очі й відвернула погляд в бік.

Її публікацію за день набрала понад 100 тисяч лайків і безліч коментарів, в яких фоловери захоплюються її красою: "Занадто гаряче", "Королева", "Вау, красиво", "Красиві ніжки", "Богиня", "Чудово".

До слова, Єва Лонгорія ретельно стежить за своїм зовнішнім виглядом, вона регулярно займається спортом, практикує йогу, а також дотримується низьковуглеводної дієти.

«Занадто гаряче»: Єва Лонгорія показала фігуру в бікіні (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, американська зірка Єва Лонгорія опублікувала кадр, на якому позує в яскраво-синьому купальнику, демонструючи своє підтягнуте тіло. Свій образ зірка "Відчайдушних домогосподарок" доповнила солом'яним капелюшком, сережками-кільцями й сонцезахисними окулярами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Єва Лонгорія порадувала підписників знімком, на якому позує в стильному осінньому образі.

Читайте також, 20-річна Айріс — дочка зірки фільму "Шерлок Холмс" Джуда Лоу, відвідала зіркову вечірку Frieze і Versace, яка проходила в Лондоні. Модель вибрала для заходу досить відверте вбрання. Дівчина прийшла в костюмі від італійського бренду, який складався з кроп-топа і мініспідниці з розрізом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини