Головна Новини Зірки персона У тренчі на голе тіло: Ірина Шейк поділилася новим фото
commentss НОВИНИ Всі новини

У тренчі на голе тіло: Ірина Шейк поділилася новим фото

Ірина Шейк в такому вигляді з'явилася на обкладинці журналу

9 березня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

Популярна модель Ірина Шейк регулярно з'являється на обкладинках модних глянців. Нещодавно вона стала зіркою нового номера The Sunday Times Style.

У тренчі на голе тіло: Ірина Шейк поділилася новим фото

Ірина Шейк (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографію обкладинки, на якій позує в стильному тренчі від британського бренду Burberry, який створив її хороший приятель Рікардо Тиші. Плащ модель одягла на голе тіло й оголила ногу, це додало її кадру особливої пікантності та привабливості.

Тренч, в якому позує знаменитість, складається з різних матеріалів: базового габардину, синього деніму і чорної шкіри. Виглядає він дуже ефектно і стильно.

Свій образ супермодель доповнила банданою чорного кольору і яскравим макіяжем, зробивши акцент на очах. Візажисти підвели їх чорним олівцем, надавши якоїсь зухвалості.

До слова, менше ніж за добу фотографія Ірини Шейк зібрала понад 107 тисяч лайків і захоплені коментарі від шанувальників: "Така красива", "Богиня", "Яка красива! Не перестаю вами захоплюватися", "Ти приголомшлива", "Вітаю з черговою обкладинкою!", — пишуть фоловери.

Нагадаємо, в минулому вересні папараці сфотографували супермодель Ірину Шейк на прогулянці разом з дочкою і бойфрендом. На знаменитості була легка сукня від українського бренду TTSWTRS вартістю 420 доларів (близько 12 тисяч гривень). Свій образ Ірина доповнила чорними босоніжками на плоскій підошві та маленькою сумочкою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в серпні італійський Vogue присвятив новий випуск журналу темі індивідуальності та природної краси. І для своєї обкладинки запросив найвідоміших світових моделей, серед яких була Ірина Шейк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини