У туфлях Versace: Ксенія Мішина показала розкішний образ (ФОТО)

Українська актриса Ксенія Мішина відвідала презентацію прем'єр StarlightMedia, де похвалилася розкішним образом

Популярна актриса, перша "Холостячка" країни Ксенія Мішина продемонструвала розкішний образ, ставши гостею на вечорі прем'єр від медіагрупи StarlightMedia.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографії з заходу, на якому з'явилася у прозорому боді з червоно-чорним принтом та міні-сукні бюстьє чорного кольору з металевими гачками. Це вбрання, вартістю 35 тисяч гривень, за даними ЗМІ, створило український бренд Bakhirka Apparel.

Свій шикарний образ Ксенія доповнила чорними атласними туфлями на масивній платформі та високих підборах з нової колекції Versace за 28 тисяч гривень, а також чорною сумкою від Prada та ефектним макіяжем.

Фото: @misha.k.ua

За кілька годин публікація актриса зібрала майже 65 тисяч лайків і безліч коментарів від шанувальників: "Яка ж гарна", "Вогник", "Щоразу дивуєте образом", "Мрія, а не дівчина", "Неймовірно красива", "Це взагалі законно, бути такою гарною", "Шикарна", — прокоментували фоловери.

Коментар під фотографіями залишив і Олександр Еллерт, якого Мішина обрала у фіналі "Холостячки". Він лаконічно написав: "Дуже", але Ксенія поки що ніяк не відреагувала.

Нагадаємо, за стосунками "Холостячки" Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта спостерігала вся країна. Знаменитості то розходилися, то знову сходилися, але намагалися не посвячувати у своє життя шанувальників. Але нещодавно зірка "Кріпосної" відповіла фоловерам, чи перебуває в стосунках із шоуменом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська актриса Ксенія Мішина розповіла про те, як їй вдалося скинути 30 кілограмів.