Головна Новини Зірки персона Ксенія Мішина зізналася, чи разом вони з Еллертом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ксенія Мішина зізналася, чи разом вони з Еллертом

Українська актриса Ксенія Мішина відповіла, чи полягає у відносинах із шоуменом Олександром Еллертом

28 жовтня 2021, 20:40
Поділіться публікацією:

За стосунками "Холостячки" Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта спостерігала вся країна. Знаменитості то розходилися, то знову сходилися, але намагалися не посвячувати у своє життя шанувальників. Але сьогодні зірка "Кріпосної" відповіла фолловерам, чи перебуває у стосунках із шоуменом.

Ксенія Мішина зізналася, чи разом вони з Еллертом

Ксенія Мішина та Еллерт (фото з відкритих джерел)

Українська красуня активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram і часто спілкується з підписниками. Сьогодні вона вирішила відповісти на кілька питань своїх фоловерів, і одне з них стосувалося її стосунків із переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина досить різко відповіла, що вони не мають стосунків і вони з артистом не разом.

До речі, нещодавно знаменитості підтвердили припущення шанувальників про те, що вони знову разом. Олександр зняв кілька Insta-storis з актрисою, зробив для неї романтичний сюрприз і освідчився їй у коханні. На кадрах було видно, що Ксенія дуже щаслива. Але зважаючи на все, у пари знову виникли труднощі.

Нагадаємо, що два тижні тому в мережі ходили чутки, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт таємно побралися. У мережі шоумен заявив, що зважився на "важливий крок", а на пальці зірки "Кріпосної" уважні фоловери помітили обручку. Але ця інформація не підтвердилась.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна актриса та головна героїня першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася з шанувальниками в Instagram фотографіями, де вона позує у суміжному чорному купальнику.

Читайте також, що ведучий романтичного шоу "Холостяка" Григорій Решетник висловився з приводу розриву Мішиної та Еллерта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини