Головна Новини Зірки персона Холостячка Мішина розповіла, як їй вдалося скинути 30 кілограмів
commentss НОВИНИ Всі новини

Холостячка Мішина розповіла, як їй вдалося скинути 30 кілограмів

За словами актриси, жорсткі дієти тільки гробили її здоров'я

25 грудня 2020, 13:09 comments3014
Поділіться публікацією:

Українська актриса, героїня популярного романтичного телешоу "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла про те, як їй вдалося схуднути на 30 кілограмів.

Холостячка Мішина розповіла, як їй вдалося скинути 30 кілограмів

Ксенія Мішина - фото з відкритих джерел

За словами Мішиної, вона не завжди могла похвалитися стрункістю, адже за час вагітності актриса набрала десятки кілограмів зайвої ваги, від яких було дуже складно позбутися.

Одним із секретів схуднення знаменитості виявився біг:

"Скажу одне, що на той момент я зрозуміла, що тренажерний зал мені не допомагає. Єдине в тій ситуації, що мені допомагало — це біг. Мінімум я бігала 40 хвилин, а максимум навіть годину або одну годину і двадцять хвилин", — поділилася досвідом актриса.

Для того, щоб досягти бажаного ваги, Ксенія Мішина витратила півтора року. Вона також зізналася, що вдавалася до допомоги жорстких дієт, які не давали позитивного результату, а тільки гробили її здоров'я.

"Я пам'ятаю, що я вичитала десь дієту 200 грамів рису і грейпфрутовий фреш. На третій день я просто звалилася. Я зрозуміла, що таке не можна робити зі своїм організмом", — розповіла актриса.

Вона також зазначила, що прийшла до висновку про те, що тільки правильне харчування, здоровий спосіб життя, а також повноцінний сон допоможуть знизити вагу і досягти бажаного результату.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що відома актриса, головна героїня романтичної шоу "Холостячка" Ксенія Мішина вперше показала шанувальникам фотографію своєї мами Наталії. Виявляється, що мама Ксенії святкує день народження і тому приводу зірка зробила зворушливу публікацію, зазначивши, що її мама найулюбленіша і найкраща.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини