Головна Новини Зірки персона У відомої російської співачки раптово помер молодий син
commentss НОВИНИ Всі новини

У відомої російської співачки раптово помер молодий син

Син співачки Ірини Понаровської помер у віці 39 років.

20 вересня 2024, 23:55
Поділіться публікацією:

 Син російської співачки Ірини Понаровської, 39-річний Ентоні Родд, помер рано вранці. За повідомленням телеграм-каналу Shot, причиною його смерті попередньо називають серцеві проблеми. Трагедія сталася вдома на вулиці Трифоновській у Міщанському районі Москви близько 5-ї ранку. Дружина Ентоні, Ганна Чайникова, викликала швидку допомогу, але медики не змогли його врятувати.

У відомої російської співачки раптово помер молодий син

Ірина Понаровська (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні рано вранці помер 39-річний Ентоні Родд — син заслуженої артистки РФ Ірини Понаровської та джазового співака Вейланда Родда. Чоловік відчув себе погано, коли був удома на вулиці Трифоновській у Міщанському районі, близько 5 ранку. Дружина викликала швидку, але врятувати Родда не вдалося", — пише телеграм-канал.

Ентоні Родд був художником та був одружений із художницею Ганною Чайниковою. У пари залишилися двоє дітей. Точну причину смерті мають встановити експерти.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий бодибілдер помер від серцевого нападуІлля Єфімчик, відомий як один з найбільших бодибілдерів у світі, помер у віці 36 років від серцевого нападу. Він став відомим завдяки своїм величезним біцепсам і надзвичайно великій кількості їжі, яку він їв кожен день, включно зі 108 шматочками суші та 2,5 кілограмами стейка. 

Єфімчик народився в Білорусі і в молоді роки був дуже худим — важив лише 70 кг і не міг навіть відтиснутися від підлоги. Проте, надихнувшись фігурами Арнольда Шварценеггера та Сильвестра Сталлоне, він почав інтенсивно тренуватися, що допомогло йому вирости до величезних розмірів і стати знаменитим. Він мав біцепси 63 см в обхваті та міг підняти штангу вагою до 272 кг.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини