Головна Новини Зірки персона У відомому застосунку можна буде обрати журі Євробачення
commentss НОВИНИ Всі новини

У відомому застосунку можна буде обрати журі Євробачення

В Україні продовжують запроваджувати електронну демократію

29 березня 2023, 17:06
Поділіться публікацією:

В застосунку "Дія" запроваджують нове опитування — українці зможуть обрати членів національного журі Євробачення-2023. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію віце-прем'єра Михайла Федорова.

У відомому застосунку можна буде обрати журі Євробачення

В Україні розпочали підготовку до Євробачення - 2023

"Вони оцінюватимуть виступи виконавців з інших країн у фіналі пісенного конкурсу в Ліверпулі, — написав в своєму телеграм-каналі Федоров. — Проголосувати можна за одного з 10 претендентів на суддівське крісло. До складу журі ввійдуть п’ять кандидатів, які наберуть найбільшу кількість голосів. Опитування триватиме до 5 квітня. Встигніть підтримати свого фаворита. Вдячний кожному, хто голосує. Це допомагає нам будувати електронну демократію".

Нагадаємо, що раніше в "Дії" вже провадили опитування щодо долі свята 8 березня, нових назв Південно-Західної та Південної залізниць.

Тим часом, стало відомо, чому росіяни незадоволені рішенням олімпійського комітету

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) 28 березня прийняв рішення повернути російських та білоруських спортсменів до змагань. Спортсмени зможуть виступати тільки під нейтральним прапором, окрім того, усі хто відкрито підтримує російську військову агресію в Україні або пов’язані з російською армією не зможуть брати участі у змаганнях. 

Однак росіяни не задоволені таким рішенням МОК та виступили з цинічною заявою. 

"Критерії повернення російських спортсменів є абсолютно неприйнятними. Нейтральний прапор або гімн — це явна дискримінація за національною ознакою, порушення основних прав людини і громадянина", — говорить голова Олімпійського комітету Росії Станіслав Поздняков. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини