Головна Новини Зірки персона У восьмому фільмі «Паломниця» Оксана Марченко закликає задуматися над нашим життям – Скворцов
commentss НОВИНИ Всі новини

У восьмому фільмі «Паломниця» Оксана Марченко закликає задуматися над нашим життям – Скворцов

Намісник Святогорської лаври митрополит Арсеній поговорив із Марченко про те, що очікує людей, які потрапили до Раю

29 квітня 2021, 13:59 comments1256
Поділіться публікацією:

Восьма серія фільму "Паломниця" Оксани Марченко розповідає про те, як мирська суєта і помилкові цінності можуть перешкодити знайти Вічну Любов. Про це пише в своїй статті "Паломниця  8": Корисні думки про потойбічне життя" православний публіцист Дмитро Скворцов.

У восьмому фільмі «Паломниця» Оксана Марченко закликає задуматися над нашим життям – Скворцов

Оксана Марченко у фільмі "Паломниця". Скріншот із відео

"Пам'яті про останню годину — в чому вона має полягати, а ще точніше, в чому виражатися — і присвячена восьма серія "Паломниці". Як ви зрозуміли, паломниця повертається до Святогірської лаври, про яку розповідав і шостий фільм", — пояснює публіцист.

"В ігровій своїй лінії ця серія розповідає про те, що так цікавить багатьох віруючих: що ж відбувається з душею до третього дня після смерті, до дев'ятого і до сорокового. І показує ті самі митарства, через які треба буде пройти (чи не пройти) грішникам. Яким є кожен з нас",  зазначає автор.

Скворцов повідомляє, що героєм-знаменитістю восьмої серії "Паломниці" виступає телеведучий Борис Корчевніков, який розповідає про своє ставлення до смерті, гріхів і потойбічне життя. Сьогодні — гендиректор і генпродюсер православного телеканалу "Спас", а в нульових — телезірка, яка прославилася, перш за все, завдяки популярному серіалу "Кадетство".

"Поневіряння починаються тут,  відповідає Борис на задану Оксаною тему.  Просто "там" нас чекає останній іспит, який ми не зможемо пройти, якщо не будемо до нього готові",  наводить слова телеведучого публіцист.

Скворцов повідомляє, що восьмий фільм із циклу "Паломниця" завершується кадрами бесіди автора з намісником Святогірської лаври митрополитом Арсенієм.

"На Страшному суді Бог буде шукати в людині не гріхи, за які можна засудити, а чесноти, за які можна її виправдати",  все ж втішає владика нас грішних словами преподобного Феофана Затворника.

"Ми здивуємося тричі, якщо потрапимо в Рай. Перший раз  коли не побачимо там тих, кого очікували побачити. Тому що Божий суд  не людський суд. Вдруге здивуємося, коли побачимо там тих, кого й не думали побачити. А втретє — що самі туди потрапили",  цитує публіцист слова намісника Святогірської лаври.

За словами Скворцова, своїм фільмом Оксана Марченко закликає задуматися над нашим життям.

"Так як же потрапити "туди"? Цим фільмом Оксана Марченко закликає задуматися над тим, що ми робимо не так в цьому житті. Що мирська суєта і помилкові цінності можуть перешкодити нам знайти Вічну Любов. Ту саму, про яку говорив донеччанин Саша. І яка є Життям Вічним",  робить висновок публіцист Дмитро Скворцов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини